Με αφορμή την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ στο Netflix για τους Wham, ο Andrew Ridgeley μίλησε στο PEOPLE για τις τελευταίες στιγμές που πέρασε με τον George Michael, λίγο πριν ο παιδικός του φίλος και τραγουδιστής του μυθικού ποπ συγκροτήματος πεθάνει στις 25 Δεκεμβρίου 2016.

Το έταιρον ήμισυ του George Michael στους Wham, ο Andrew Ridgeley, αποκάλυψε ότι μετά την διάλυση του συγκροτήματος οι δυο φίλοι και μέλη του μυθικού ποπ γκρουπ, συναντιόντουσαν συχνά για μία παρτίδα σκραμπλ.

Ο Άντριου Ρίτζλεϊ αποκάλυψε ότι ο Τζορτζ Μάικλ «ήταν μεγάλος λάτρης του επιτραπέζιου παιχνιδιού και όπως είπε «παίζαμε μαζί τακτικά».

«Με είχε νικήσει την προηγούμενη εβδομάδα και εγώ ζητούσα την εκδίκησή μου», ανέφερε το έτερο μέλος των Wham. «Μας πήγε ακριβώς πίσω, στην ουσία της σχολικής μας φιλίας. Ήταν ένα παιχνίδι που τον ενθουσίαζε όπως και σε εμένα. Αυτό συνέβη λίγους μήνες πριν από τον θάνατό του», είπε.

Ο George Michael πέθανε σε ηλικία 53 ετών στο σπίτι του στο χωριό Goring on Thames του Οξφορντσάιρ.

Στις 3 Νοεμβρίου θα ενταχθεί στο Rock and Roll Hall of Fame κατά τη διάρκεια τελετής που θα πραγματοποιηθεί στο Barclays Center στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης.

Τί θα του έλεγε αν ζούσε

«Θα ήταν δικαίως πολύ περήφανος και του αξίζει η θέση του εκεί», είπε ο Άντριου Ρίτζλεϊ για τον Τζορτζ Μάικλ.

«Ξέρετε, είναι ένας πραγματικός θρύλος και ένα είδωλο της σύγχρονης μουσικής. Ήταν ίσως η καλύτερη φωνή και ο καλύτερος τραγουδοποιός της γενιάς του. Δεν υπάρχουν πολλοί που να ήταν τόσο καλοί όσο αυτός», συνέχισε το έταιρο μέλος των Wham.

Όταν τον ρωτούν τι θα του έλεγε σήμερα στον George Michael αν ήταν στη ζωή ο τραγουδιστής γελώντας σημειώνει: «Τι θα του έλεγα; Ω, ας πάμε να πιούμε ένα ποτό».

Η πρεμιέρα του «Wham!» στο Netflix αναμένεται την Τετάρτη 5 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε εξέλιξη η κατασκευή κλειστού δικτύου για την άρδευση 1.100 στρεμμάτων σε Μακρυρράχη και Πουρί στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας
Επόμενο άρθροΤο γήπεδο 5χ5 στη Νέα Αγχίαλο αναβαθμίζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας