Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Σήμερα με τη Σελήνη στο τομέα των φίλων, των δικτύων, των ονείρων και των επιθυμιών σου, αναζητάς έντονα έμπνευση. Απολαμβάνεις συζητήσεις ή μαθησιακές εμπειρίες. Δίνεις έμφαση στην επικοινωνία, την σκέψη και την επεξεργασία. Αυτό πιθανώς να γίνει εις βάρος των συναισθημάτων σου.

Σου είναι εύκολο να υποβαθμίζεις τα συναισθήματά σου σε τέτοιο βαθμό, ώστε να μπορείς να παίρνεις αντικειμενικές αποφάσεις, που θα μπορούσαν να σε ωφελήσουν. Θα υπάρξει νέα εικόνα για ένα παλαιότερο περίπλοκο ζήτημα.

Δίδυμοι: Με τη Σελήνη στον ηλιακό 10ο οίκο σου όλη μέρα μπορεί να υπάρξει κάποια πίεση για να εκτελέσεις ή να καλύψεις τις ευθύνες σου. Ενώ μπορεί να υπάρχει κάποιο μικρό άγχος, είναι μια καλή στιγμή να ελέγξεις τους στόχους και τις υποχρεώσεις σου. Η εκπλήρωση των ευθυνών σου είναι σημαντική και σου προσφέρει μια συναισθηματική ικανοποίηση με αυτή τη διέλευση.

Επίσης είναι μια καλή στιγμή να κάνεις ένα διάλλειμα από τη συνηθισμένη ψυχική ρουτίνα και να διευρύνεις το μυαλό σου. θέλεις να σημειώσεις πρόοδο, να μην επαναλάβεις τα ίδια μοτίβα και οι ιδέες καθώς και οι μέθοδοι που σκέφτεσαι τώρα μπορούν να σε βοηθήσουν να το κάνεις.

Καρκίνος: Η σημερινή μέρα έχει καλή ενέργεια για να εκφραστείς ιδιαίτερα σε τεχνικό επίπεδο. Τα προσωπικά θέματα μπορούν επίσης να εξελιχθούν όμορφα, καθώς νιώθεις πιο ελεύθερη και πιο αποστασιοποιημένη. Με τη σημερινή διέλευση της Σελήνης έχεις μια συναισθηματική ανάγκη να απολαμβάνεις περισσότερα από τα καθημερινά, εγκόσμια θέματα.

Ελκύεσαι από συναρπαστικές ή διαφορετικές ιδέες, εμπειρίες και ανθρώπους. Επίσης σε ενδιαφέρει περισσότερο να σκεφτείς μεγάλα πράγματα παρά να συμπληρώσεις τις λεπτομέρειες μόνο προς το παρόν και αυτή η εστίαση σε βοηθά να απελευθερώσεις και να ανανεώσεις τη ζωή σου.

Λέων: Η σημερινή διέλευση της Σελήνης σε ενθαρρύνει να υποχωρήσεις και να παρατηρήσεις. Θα διαπιστώσεις ότι αυτή η προσέγγιση σε ωφελεί σε πολλούς τομείς αυτή τη στιγμή του σεληνιακού μήνα. Έχεις περισσότερα να μάθεις με αυτό τον τρόπο και φυσικά ελκύεσαι από απορροφητικές δραστηριότητες.

Μπορεί να ανακαλύψεις καλά νέα ή έμπνευση από ασυνήθιστα μέρη. Μπορείς γρήγορα να απορροφηθείς από αυτό που κάνεις. Η έρευνα ή περαιτέρω διερεύνηση ενός θέματος μπορεί να είναι ικανοποιητική και χρήσιμη. Αυτή η αφοσίωση μπορεί να ισχύει και για μια στενή σχέση σήμερα.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚωνσταντοπούλου: Λοιδορήθηκα για την καρδούλα, όμως η αγάπη είναι εκείνη που μπορεί να κινήσει το Σύμπαν
Επόμενο άρθροΠαρεξήγηση οδήγησε Ινδό να σπάσει το χέρι του συμπατριώτη συγκατοίκου του στο Βελεστίνο