Όλο το βράδυ χόρευε ο Jay Z μαζί με τη μητέρα του στη συναυλία της Beyoncé το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Τορόντο του Καναδά, με το βίντεο να γίνεται viral από τις χαλαρές οικογενειακές στιγμές που πέρασε ο ράπερ στη συναυλία της συζύγου του.

Η Beyoncé εντυπωσίασε τους Καναδούς στη συναυλία της Rogers Centre του Τορόντο το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της περιοδείας της Renaissance Tour και μαζί της ήταν ο Jay Z και η μητέρα του, όπου χόρευαν συνέχεια με τα τραγούδια της. 

Το βίντεο κυκλοφόρησε στο Instagram και φαίνεται ο Jay Z με τη μητέρα του, Γκλόρια Κάρτερ, να χορεύουν το τραγούδι «Electric Slide», όταν συνειδητοποίησαν ότι το κινητό τηλέφωνο ενός θαυμαστή ήταν κολλημένο πάνω τους. 

Δείτε το βίντεο:

«Μου αρέσει που ο Jay Z ήταν σε όλη αυτή την περιοδεία. Υποστηρικτικός», σχολίασε θαυμαστής, αναγνωρίζοντας ότι ο ράπερ, δισκογραφικός παραγωγός και ιδρυτής της εταιρείας ψυχαγωγίας, Roc Nation γυρίζει τον κόσμο με τη σύζυγό του που κυριαρχεί στη σκηνή.

H Beyonce συνεχίζει την παγκόσμια περιοδεία της στη Φιλαδέλφεια την Τετάρτη. Η περιοδεία για την προώθηση του έβδομου άλμπουμ της Renaissance ολοκληρώνεται στις 27 Σεπτεμβρίου στη Νέα Ορλεάνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΥπέκυψε η 41χρονη γυναίκα που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο το μεσημέρι της Τρίτης
Επόμενο άρθροΝεκρή 23χρονη οπαδός της Παλμέιρας μετά από χτύπημα με μπουκάλι έξω από γήπεδο