Τη δεύτερη μεταγραφή ξένου παίκτη εν όψει της νέας σεζόν στο χάντμπολ ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός/Όμιλος Ξυνή, καθώς, μια εβδομάδα μετά τον Ιβάν Βίντα, οι κυπελλούχοι Ελλάδας απέκτησαν και τον Κροάτη αριστερό ίντερ, Ιβάν Σλίσκοβιτς.

Ο 31 ετών διεθνής διαθέτει παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο, καθώς έχει αγωνιστεί στη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα με την Γκέπινγκεν, ενώ την παρελθούσα σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Στουτγκάρδης. Με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κυπελλούχων Ελλάδας τόνισε:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που έρχομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, όπως ο Ολυμπιακός. Μίλησα με τους ανθρώπους του συλλόγου και είδα ότι έχουν φιλοδοξίες για μεγάλα πράγματα. Ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω σε αυτό, οπότε ανυπομονώ για την έναρξη της σεζόν. Ξέρω, επίσης, πόσο καλοί είναι οι οπαδοί εδώ, γι’ αυτό είμαι ενθουσιασμένος που θα παίζω τα παιχνίδια μπροστά σε αυτόν τον κόσμο, με τόσο δυνατή υποστήριξη».

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τον Σλίσκοβιτς έχει ως εξής:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ιβάν Σλίσκοβιτς. Ο διεθνής Κροάτης Ιντερ (ημ. γέννησης 23/10/1991, 1,98μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ του συλλόγου.

Ο Ιβάν Σλίσκοβιτς διαθέτει μεγάλη εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο του χάντμπολ, με «θητεία» σε Γερμανία και Bundesliga, με τις Frisch Auf Göppingen (2018-20) και Στουτγκάρδη, στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν. Τη διετία 2020-22, ο διεθνής αριστερός Ιντερ, έπαιξε στην Πόρτο, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην RK Nexe, το 2011. Με την Εθνική ομάδα της Κροατίας, ο Ιβάν Σλίσκοβιτς έχει κατακτήσει δύο μετάλλια, το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πολωνίας, το 2016 και το ασημένιο στους Μεσογειακούς Αγώνες της Τουρκίας, το 2013.

Προηγούμενες ομάδες:

2011-13 RK Nexe (Κροατία)

2013-15 RK Celje (Σλοβενία)

2015 Αλ Αχλί (Αίγυπτος)

2015-17 Telekom Veszprém (Ουγγαρία)

2017-18 RK Celje (Σλοβενία)

2018-20 Frisch Auf Göppingen (Γερμανία)

2020-22 FC Porto (Πορτογαλία)

2022-23 TVB Στουτγάρδη (Γερμανία)».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈξι τροφές που απαγορεύεται να καταναλώσετε πριν το κολύμπι
Επόμενο άρθροΥπουργείο Οικονομικών: Μήνυμα σε λογιστές και φορολογούμενους για επίσπευση των φορολογικών δηλώσεων