Διατηρείται η κράτηση των δύο αντρών, υπηκοότητας Βουλγαρίας, οι οποίοι είχαν συλληφθεί το απόγευμα της Τρίτης, μετά από καταγγελία ιδιοκτήτριας σπιτιού για κλοπή.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο δράστες, 33 και 61 ετών αντίστοιχα,  συνελήφθησαν το απόγευμα της Τρίτης στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, καθώς λίγο νωρίτερα είχαν κλέψει από τον περιβάλλοντα χώρο και την αποθήκη σπιτιού ιδιοκτησίας 55χρονης γυναίκας, δύο εξωλέμβιες μηχανές βάρκας, ένα ντεπόζιτο βενζίνης βάρκας, μια βάση φίλτρου λαδιού αυτοκινήτου και μια μεταλλική σχάρα αυτοκινήτου.

Οι δύο Βούλγαροι, που αντιμετωπίζουν κατηγορία κλοπής, οδηγήθηκαν χθες το μεσημέρι στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να δικαστούν, αλλά η υπόθεσή τους πήρε αναβολή για σήμερα, διότι από το ακροατήριο έλειπε η παθούσα ιδιοκτήτρια του σπιτιού, από όπου αφαιρέθηκαν τα κλοπιμαία.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά από έλεγχο της αστυνομίας, τα αντικείμενα βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, κατασχέθηκαν και στη συνέχεια επιστράφηκαν στη νόμιμη δικαιούχο τους.

Προηγούμενο άρθροΆντζελα Γκερέκου: Θυμάται στιγμές με τον Τόλη Βοσκόπουλο
Επόμενο άρθροΒόλος: Προκαταρκτική εξέταση για την παράνομη πλακόστρωση στη Ν. Ιωνία