Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Κυριακή 23 Ιουλίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Η Σελήνη περνά νωρίς σήμερα στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου, μετατοπίζοντας την εστίαση σου στις καθημερινές σου υποθέσεις και καθήκοντα. Το να φροντίζεις τις πρακτικές λεπτομέρειες της ζωής σου φιγουράρει έντονα.

Επίσης σήμερα ο Χείρωνας γυρίζει ανάδρομος και μέχρι τις 26/12 και αυτή είναι μια ισχυρή περίοδος θεραπείας μέσω της κατανόησης του παρελθόντος και των πνευματικών και συναισθηματικών σου αναγκών. Αυτή η μετατόπιση και η χθεσινή της Αφροδίτης, υποδηλώνουν κάποιο αποπροσανατολισμό, αμφιβολία ή ανασφάλεια, αλλά είναι κάτι προσωρινό.

Δίδυμοι: Η Σελήνη μετακινείται στον τομέα της χαράς σου και έχεις τη διάθεση να δημιουργήσεις, να αλληλεπιδράσεις και να απολύσεις τον εαυτό σου. Επίσης σήμερα ο Χείρωνας γίνεται ανάδρομος και τα υπάρχοντα προβλήματα ειδικά στην κοινωνική σου ζωή, μπορεί να αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία στο μυαλό σου.

Μπορεί να λειτουργήσουν ως έναυσμα για περαιτέρω αυτοεξέταση. Για παράδειγμα εάν προσπαθούσες πολύ σκληρά να ευχαριστήσεις τους άλλους πρόσφατα, είναι πιο πιθανό να το αναγνωρίσεις και να θέλεις να αποσυρθείς. Τώρα είναι η ώρα να εξετάσεις γιατί αμελείς τον εαυτό σου.

Καρκίνος: Ο Χείρωνας ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του και αυτή η αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες ή ανασφάλειες σχετικά με την τρέχουσα πορεία της ζωής, τις επιδόσεις, τις ηγετικές ικανότητες ή την καριέρα σου. Οι φόβοι ή τα τρωτά σημεία μεγεθύνονται προσωρινά, γεγονός που οδηγεί στην ανάγκη ή την επιθυμία να εξερευνήσεις το γιατί.

Τους επόμενους μήνες μπορεί να φτάσεις στο κάτω μέρος οποιασδήποτε υπέρ-αντιστάθμισης, αναβολής ή ανησυχίας σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Πρέπει να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου ότι οι καλές αρχές, η κοινή λογική και η δικαιοσύνη σε κάνουν να αισθάνεσαι καλύτερα για τον εαυτό σου.

Λέων: Είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου ότι δυο σημαντικές αλλαγές κατεύθυνσης συμβαίνουν τώρα και είναι σοφό να περιμένεις να ολοκληρωθούν προτού κάνεις μεγάλες κινήσεις.

Χθες η Αφροδίτη έγινε ανάδρομη και σήμερα ο Χείρωνας ξεκινά τον πεντάμηνο ανάδρομο κύκλο του, υποδεικνύοντας μια αλλαγή στους τρόπους που αντιμετωπίζεις συνήθως την υποστήριξη, την εξάρτηση, την οικειότητα, την κατανομή της εξουσίας και τα οικονομικά. Ενώ έχεις μια ισχυρότατη ικανότητα να αναδεικνύεις τον καλύτερο από τους άλλους, μπορεί να υπάρξουν στιγμές που νιώθεις ότι αναλαμβάνεις όλο το συναισθηματικό βάρος.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣε ποιες περιοχές της Μαγνησίας απαγορεύεται η κυκλοφορία λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς σήμερα Κυριακή
Επόμενο άρθροΜε ανατροπή η Σουηδία 2-1 τη Νότια Αφρική