Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023, 15:00

Ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας πόλο των ανδρών, Θοδωρής Βλάχος, γνωρίζει την αποθέωση από τους χρήστες του Twitter για την δήλωση που έκανε μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Σε ένα από τους συγκλονιστικότερους τελικούς στην ιστορία των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων, η Εθνική μας ομάδα πόλο των λύγισε στα πέναλτι από την ομάδα της Ουγγαρίας. 

Αίσθηση όμως προκάλεσε η δήλωση του προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Θοδωρή Βλάχου, ο οποίος μετά την λήξη της αναμέτρησης ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα εξαιτίας μιας λάθος απόφασης, όπως είπε.

«Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, σε μία φάση που θα έκρινε τον τελικό. Ήμασταν δύο με έναν μπροστά για να βάλουμε γκολ. Πήρα τάιμ άουτ… Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, στη μεγαλύτερη στιγμή της εθνικής ομάδας. Συγγνώμη από τα παιδιά και απ’ όλο τον κόσμο», δήλωσε δακρυσμένος ο ομοσπονδιακός τεχνικός, αναφερόμενος στη φάση μετά το κλέψιμο του Φουντούλη και την αποβολή του Ζάλανκι, στο τελευταίο λεπτό του τελικού.

Οι χρήστες του Twitter εκτίμησαν το γεγονός ότι αναγνώρισε το λάθος του και αποθέωσαν την στάση του και τα social media γέμισαν μηνύματα στήριξης στον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Δείτε: 


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 29 Ιουλίου 2023, 15:00



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚάλεσμα του καθηγητή Δημήτρη Κουρέτα για στήριξη στις Περιφερειακές Εκλογές
Επόμενο άρθροΔιακοπές: H μεγάλη έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου