Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της Γερμανίδας τουρίστριας στο Πήλιο, που αν και αρχικά εκτιμήθηκε ότι οφειλόταν σε παθολογικά αίτια, αλλά τελικά, μετά τη νεκροψία στη σορό της, οφείλεται σε ανθρωποκτονία.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε παραλία της περιοχής και, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε δεχθεί σφαίρα στην πλάτη.

«Ξύπνησα και την είδα πεσμένη στο έδαφος» – Τι κατέθεσε ο σύζυγός της

Σύμφωνα με το Star, ο σύζυγος της τουρίστριας, κλήθηκε για δεύτερη φορά από την αστυνομία για να δώσει επιπλέον διευκρινήσεις. Στην αρχική του κατάθεση στους αξιωματικούς της ασφάλειας ανέφερε γιατί καθυστέρησε 4 και πλέον ώρες για να ενημερώσει τις αρχές.

«Ήμουν μέσα στο σπίτι μαζί με κάποιο τεχνικό. Μόλις έφυγε, κοιμήθηκα. Όταν ξύπνησα και βγήκα έξω την είδα πεσμένη στο έδαφος. Προσπάθησα να την συνεφέρω αλλά δεν κουνιόταν» υποστήριξε.

Το πρωί κλήθηκαν για κατάθεση γείτονες του ζευγαριού, οι οποίοι όπως είπαν δεν άκουσαν ούτε αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Άφαντο το όπλο της δολοφονίας – Κλειδί το σημείο που βρέθηκε η σορός της

Το ενδιαφέρον των αστυνομικών επικεντρώνεται στο γεγονός πως το σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε σε ανηφορικό σημείο μπροστά από την καγκελόπορτα του σπιτιού, αλλά και στον τρόπο που δέχθηκε τη σφαίρα. Ίχνη παραβίασης δεν υπάρχουν, ενώ άφαντο παραμένει και το όπλο του εγκλήματος.

Το σπίτι του ζεύγους ερευνήθηκε με ένταλμα του ανακριτή, αλλά δεν βρέθηκε το όπλο των 22 χιλιοστών με το οποίο πυροβολήθηκε η 59χρονη, ούτε και ο κάλυκας του πυροβολισμού, που ο δράστης φαίνεται ότι είχε αρκετή ψυχραιμία για να τον μαζέψει. Έρευνες έγιναν και σε κοντινά σπίτια, αλλά μόνο σε ένα από αυτά βρέθηκε ένα κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια κατοχής, που βέβαια δεν έχει σχέση με το έγκλημα. Ο κάτοχός του, πάντως, συνελήφθη επειδή είχε στο σπίτι του μικροποσότητα κάνναβης.

«Ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος»

Όπως ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μηλίνας, Κωνσταντίνος Γκουτζίνης, η γυναίκα με τον σύζυγό της ζούσαν τα τελευταία τουλάχιστον 15 χρόνια στο χωριό και ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος. Οι κάτοικοι τη γνώριζαν και την έβλεπαν συχνά να βγαίνει για ψώνια. «Κάνεις δε μπορεί να καταλάβει πώς έγινε η ανθρωποκτονία. Όλα ερευνώνται από την αστυνομία», τόνισε.

«Ήταν ήσυχοι άνθρωποι, δεν είχαν δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα στην περιοχή. Δεν εργάζονταν. Στη Γερμανία είχαν μία εταιρεία με υπολογιστές και ήρθαν να μείνουν στην Ελλάδα. Είχαν τα παιδιά τους, το σπίτι τους, τις παρέες τους», πρόσθεσε.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑξιωματικός της ΕΛΑΣ η 43χρονη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον άντρα της-Θύμα κατ’ εξακολούθηση
Επόμενο άρθροΑνακωχή μέχρι τέλος Αυγούστου κάνουν οι Σπαρτιάτες – Τι θα κάνουν οι υπερασπιστές του Κασιδιάρη;