Ο υποψήφιος δήμαρχος Βόλου κ. Νίκος Παπαπέτρος, αναφερόμενος στα τραγικά γεγονότα της Νέας Φιλαδέλφειας με το θάνατο του Μιχάλη και τα επεισόδια που προκάλεσαν οι φονιάδες της Κροατίας, έκανε την εξής ανάρτηση στην ιστοσελίδα του στο facebook:

”Όλος ο φίλαθλος κόσμος -δυστυχώς- έχει στρέψει το βλέμμα του στην Ελλάδα και την Νέα Φιλαδέλφεια. Εκεί που κόπηκε το νήμα της ζωής του Μιχάλη από το μαχαίρι κάποιου χούλιγκαν.
Όσοι αγαπάμε με πάθος το ποδόσφαιρο, γνωρίζουμε πολύ καλά πως τέτοιες πράξεις δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία του.
Το απόστημα του χουλιγκανισμού και της δράσης ακραίων ομάδων στις τάξεις του οπαδικού κινήματος είναι γνωστά από χρόνια. Η χθεσινή σύγκρουση ήταν προδιαγεγραμμένη και παρόλα αυτά δεν απετράπη. Υπάρχουν ευθύνες.
Δεν είμαι εισαγγελέας για να εξακριβώσω τι συνέβη. Αγωνίζομαι ωστόσο όλη μου τη ζωή για τον υγιή συναγωνισμό, το ευ αγωνίζεσθαι, για τα συναισθήματα και την ομορφιά του αθλήματος, κόντρα στο ποδόσφαιρο της νύχτας, της διαπλοκής, του τζόγου, της βίας και του χουλιγκανισμού.
Στη μνήμη του Μιχάλη όλοι πρέπει να πάρουμε θέση για το τι ποδόσφαιρο, και κατ’ επέκταση τι αθλητισμό, θέλουμε και τι ανεχόμαστε συλλογικά και ατομικά. Για να μην θρηνήσουμε θύματα ποτέ ξανά.
Ειλικρινή και βαθύτατα συλλυπητήρια στην οικογένεια του δολοφονημένου φιλάθλου και την οικογένεια της ΑΕΚ”.
Μπορεί να είναι εικόνα οδός και κείμενο
Προηγούμενο άρθροΣεμαγλουτίδη: Οι ενέσεις αδυνατίσματος μειώνουν και τον κίνδυνο εμφράγματος και εγκεφαλικού
Επόμενο άρθροΒόλος:Στρώνουμε δρόμους……..ξεστρώνουμε πλατείες