Τις τελευταίες μέρες στο Βόλο είναι σε πλήρη εξέλιξη η ασφαλτόστρωση κεντρικών δρόμων, αν και πολλοί δρόμοι εκτός κέντρου είναι σε άθλια κατάσταση. Τα έργα ασφαλτόστρωσης επέβλεψε και επιβλέπει προσωπικά ο δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, όπως βλέπουμε στην παρακάτω εικόνα.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, παρκόμετρο, φωτισμός και αυτοκίνητο

Ωστόσο, εύλογα είναι τα ερωτήματα για την κατάσταση δυο κεντρικών πλατειών. Της πλατείας Πανεπιστημίου, στο κέντρο, πιο κέντρο δεν γίνεται, του Βόλου, επί της οδού Δημητριάδος και της πλατείας Γερμανικών σε μια λα’ι’κή γειτονιά, με ιστορική σημασία, της Νέας Ιωνίας.  Η τραγική κατάσταση των δυο πλατειών φαίνεται, διαδοχικά, στις παρακάτω εικόνες.

Μπορεί να είναι εικόνα οδός και κείμενο

Μπορεί να είναι εικόνα γρασίδι

Ο Δήμος Βόλου, πριν από λίγο καιρό, ζήτησε ”συγνώμη” από τους Βολιώτες, γιατί, ”δυστυχώς ο Δήμος, και οι πολίτες, έχουμε καταστεί όμηροι ενός ανέντιμου και ασυνεπούς εργολάβου, που αφού μειοδότησε στους σχετικούς υποχρεωτικούς μειοδοτικούς διαγωνισμούς και ανέλαβε τα έργα, τώρα δηλώνει αδυναμία συνέχισής τους, τα έχει εγκαταλείψει και αρνείται κάθε πρόταση διευθέτησης που του υποβάλλουμε προκειμένου να υπάρξει η ταχύτερη δυνατή απεμπλοκή.

Ως Δημοτική Αρχή όπως πάντα θα βρούμε τη λύση και στο θέμα αυτό. Ήδη  μελετούμε την εξεύρεση της βέλτιστης εναλλακτικής λύσης, που θα διασφαλίζει την επανέναρξη των εργασιών το συντομότερο δυνατόν, και θα βάλει τέλος στις οχλήσεις που προκαλούνται στους συμπολίτες, από τους οποίους και πάλι ζητούμε συγγνώμη”.

Αυτή η δήλωση του Δήμου Βόλου, έγινε σχεδόν δυο μήνες πριν………και τώρα;;;;;; Καμία εξέλιξη στο βάθος του τούνελ……Κρίμα!!!

Νίκος  Βητσόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΝίκος Παπαπέτρος: Πρέπει να σπάσει το απόστημα του χουλιγκανισμού
Επόμενο άρθροΟικονόμου: «Η παραίτηση θα ήταν ο εύκολος δρόμος»