Την Εισαγγελία Βόλου για δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες, επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 8 Αυγούστου, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, για το θέμα κατασκευής των δίδυμων κυκλικών κόμβων που σκοπεύει να κατασκευάσει έξω από το παλιό Κοιμητήριο των Ταξιαρχών στη Νέα Ιωνία, για να βοηθήσει την κυκλοφορία των οχημάτων.

Υπάρχουν αντιδράσεις παραγόντων και προσφυγή στη Δικαιοσύνη προκειμένου να μην γίνει το έργο και, προφανώς ο δήμαρχος θέλει να πείσει τη δικαστική αρχή για την αναγκαιότητα κατασκευής του.

Αυτό υποστήριξε ο δήμαρχος Βόλου μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή ”Κόκκινη Κάρτα” του ράδιο ΒΕΡΑ, τονίζοντας ότι, με τις αντιδράσεις και τις καθυστερήσεις, μπορεί να χάθηκε η χρηματοδότηση 760.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ, αλλά, ο δήμος θα επιμείνει και θα κατασκευάσει το έργο, κόντρα στους αντιδρώντες.

Ο κ. Μπέος έχει έρθει σε αντιπαράθεση με την προϊσταμένη της Εφορείας Νεωτέρων Μνημείων κα. Γεωργίου, την οποία έχει καταγγείλει για τη στάση της σε μία σειρά έργων στο Βόλο.

Μάλιστα, ο δήμαρχος Βόλου στις 10.30 το πρωί της Τετάρτης 9 Αυγούστου, θα παραχωρήσει εκτάκτως συνέντευξη τύπου για το θέμα, δείχνοντας τη μεγάλη σημασία που δίνει σ’ αυτό το έργο των κυκλικών κόμβων.

Προηγούμενο άρθροΔήμος Βόλου: Προσοχή μεγάλος κίνδυνος πυρκαγιάς λόγω ισχυρών ανέμων
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Η ΕΛ.ΑΣ. για το θάνατο του 50χρονου μετά τον διαπληκτισμό με τον διανομέα