Ανακοίνωση για το θάνατο του 50χρονου στη Θεσσαλονίκη που άφησε την τελευταία μετά από διαπληκτισμό με ντελιβερά, ο οποίος στη συνέχεια τον χτύπησε επειδή του έκανε παρατήρηση, εξέδωσε η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια σχηματίστηκε σε βάρος 27χρονου διανομέα, που συνελήφθη μετά τον θάνατο 50χρονου.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ο 50χρονος και ο 27χρονος διανομέας καβγάδισαν το μεσημέρι της Δευτέρας στον πεζόδρομο της Αγίας Σοφίας και ο διανομέας φέρεται να τον χτύπησε. Ο άνδρας στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΑΧΕΠΑ, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση, η οποία θα δώσει «φως» στα αίτια του θανάτου του 50χρονου.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Μεσημβρινές ώρες χθες (07-08-2023), στο κέντρο της πόλης, 27χρονος ημεδαπός προκάλεσε χτύπημα σε 50χρονο ημεδαπό, έπειτα από μεταξύ τους επεισόδιο, με συνέπεια ο τελευταίος να καταπέσει στο έδαφος, χωρίς όμως να χάσει τις αισθήσεις του. Άμεσα ο παθών διακομίστηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο της πόλης, όπου πρωινές ώρες σήμερα κατέληξε.

Για το συμβάν σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη από αμέλεια από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και συνελήφθη ο 27χρονος, ενώ στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣτην εισαγγελία Βόλου και πάλι ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος για το θέμα των κυκλικών κόμβων στο παλιό νεκροταφείο
Επόμενο άρθροΑπάντηση Λεωνίδα Μαυρογιάννη στον Αχιλλέα Μπέο για την επίθεση που δέχτηκε από τον δήμαρχο