Στο κρατητήριο φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε το γλέντι του μεγάλου γάμου των Ρομά, με περίπου 3.000 καλεσμένους στην Ν. Ιωνία.

Υπενθυμίζεται, ότι στην Εισαγγελία Βόλου είχε φτάσει το περιστατικό της σφαγής των αρνιών έξω απο το Πανθεσσαλικό Στάδιο για τις ετοιμασίες του γλεντιού, ενώ τώρα στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε πεθερός του ζευγαριού για ηχορύπανση.

Πιο συγκεκριμένα, ο πεθερός που είχε αναλάβει μεγάλο μέρος της οργάνωσης του γάμου συνελήφθη κοντά στις 5:30 τα ξημερώματα, όταν περίοικοι της περιοχής κάλεσαν την αστυνομία, καταγγέλωντας δυνατή μουσική και φασαρία. Στο σημείο έφτασαν άνθρωποι της αστυνομίας, όπου και συνέλαβαν τον άντρα. Εναντίον του σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ησυχίας και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για την κατηγορία, επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή, καθώς το ποινικό του μητρώο ήταν καθαρό και δεν είχε ξαναπροκαλέσει θέματα στις αρχές το παρελθόν.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως στον χώρο η αστυνομία έκανε έλεγχο και για περαιτέρω αδικήματα, όπως αυτό της ρευματοκλοπής, αλλά αποδείχθηκε ότι οι διοργανωτές ήταν καλά οργανωμένοι, έχωντας προμηθευτεί γεννήτρια για τον φωτισμό του χώρου και τη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών.

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ στην δίνη του νέου πολιτικού τοπίου
Επόμενο άρθροΕνημερωτική εκδήλωση για τον ιό του Δυτικού Νείλου από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στο Προάστιο του Δήμου Παλαμά