Ο Κέβιν Κόστνερ δηλώνει «επισήμως Swiftie», δηλαδή φανατικός θαυμαστής της Τέιλορ Σουίφτ, από τότε που παρακολούθησε τη συναυλία της τραγουδίστριας στο SoFi Stadium του Λος Άντζελες μαζί με την κόρη του.

Ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ, πρωταγωνιστής των ταινιών «The Bodyguard», «Dance With Wolves» και την επιτυχημένη σειρά «Yellowstone», είπε ότι έμεινε «έκπληκτος» από την Τέιλορ Σουίφτ και την ερμηνεία της.

Η Τέιλορ Σουίφτ έδωσε έξι συναυλίες στο SoFi Stadium στο Ίνγκλγουντ και ανακοίνωσε ότι στις 29 Οκτωβρίου θα κυκλοφορήσει η νέα ηχογράφηση του άλμπουμ της «1989» του 2014.

Ο Κόστνερ έγραψε στο Instagram: «Τα βίντεό μου είναι θολά, αλλά πέρασα καταπληκτικά με την κόρη μου στο σόου της @taylorswift. Ενθουσιάστηκα που είδα ότι η τέχνη της φέρνει τόσους πολλούς ανθρώπους κοντά. Έβλεπα πολύ καλά τη μπάντα της και χαιρόμουν που τους παρακολουθούσα επίσης. Μια βραδιά που με ενέπνευσε. Είμαι επίσημα Swiftie!».

Η ανάρτησή του:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kevin Costner & Modern West (@kevincostnermodernwest)

//www.instagram.com/embed.js

To άρθρο Ο Kevin Costner δηλώνει «swiftie» μετά τη συναυλία της Taylor Swift που παρακολούθησε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλ.Μεϊκόπουλος: «Κρίσιμη η επαρκής χρηματοδότηση για την έγκαιρη συντήρηση των σχολικών κτιρίων της Μαγνησίας»
Επόμενο άρθροΣχόλιο Ν. Παπαπέτρου για πτώση σοβάδων σε σχολεία