Ο πρόεδρος της Κροατίας, Ζόραν Μιλάνοβιτς, αναφέρθηκε στα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου συμμετείχαν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και εξέφρασε για πρώτη φορά την άποψή του.

Ο ίδιος ο Μιλάνοβιτς ανέφερε πως προσδοκά ότι οι υπεύθυνοι οπαδοί για τον τραγικό θάνατο του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή θα εντοπιστούν γρήγορα. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η αστυνομία έχει το δικαίωμα να κρατήσει τους ύποπτους για πέντε ημέρες. Ανεξάρτητα από τον λόγο που βρέθηκαν στη χώρα, έπραξαν βίαια, και αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, είναι απλά απαράδεκτη. Παρ’ όλα αυτά, οι πολίτες διαθέτουν τα δικαιώματά τους. Όσον αφορά τις συνθήκες της δολοφονίας, δεν έχουν διασαφηνιστεί ακόμα, δεν έχουν γίνει γνωστές», συμπλήρωσε ο Μιλάνοβιτς, προσθέτοντας:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αν οι ελληνικές αρχές είχαν τη δυνατότητα να κρατήσουν τους εκατό εμπλεκόμενους μέσω κάποιου είδους προσωρινής κράτησης, νομίζω ότι θα έδειχναν στοιχεία εκδίκησης, βεντέτας ή συλλογικής ευθύνης», υπογράμμισε.

«Ακόμα και οι συνθήκες θανάτου αυτού του ανθρώπου δεν είναι οι πιο ξεκάθαρες», επισήμανε και πάλι ο Μιλάνοβιτς, όπως αναφέρει το dnevnik.hr.

Επιπλέον, οι γονείς των οπαδών της Ντιναμό που συνελήφθησαν στην Ελλάδα, κοινοποίησαν μια επιστολή που απευθύνεται στην κυβέρνηση, ζητώντας από το κράτος να παρέμβει στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσω αυτής της κοινής δήλωσης, εκφράζουν την ανησυχία τους πως δεν πιστεύουν πως τα παιδιά τους θα έχουν μια δίκαιη δίκη και παρακαλούν για την ανάληψη όλων των απαραίτητων μέτρων προκειμένου να στηρίξουν τα παιδιά τους.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ποζάρει topless και αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό
Επόμενο άρθροΣυνελήφθη πάλι ο ”Κάμελ”στο Βόλο μετά από νέες καταγγελίες γυναικών για επιθέσεις σε βάρος τους