Συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου 12 Αυγούστου, για ακόμη μία φορά, στα πλαίσια του αυτοφώρου, ο γνωστός στο Βόλο ως “Κάμελ”, μετά από καταγγελίες γυναικών για επιθέσεις σε βάρος τους.

Χαρακτηριστικά έγραψε την Παρασκευή σε ανάρτησή της στο facebook μία Βολιώτισσα: ”Πέρασα την Δημητριάδος χωρίς καν να κοιτάξω γιατί φοβήθηκα.. Με κυνήγησε χωρίς λόγο και τον έπιασε κρίση…Αν περνούσε αυτοκίνητο θα με σκότωνε…ευτυχώς δεν ήμουν με τα παιδιά μου. Είναι απαράδεκτο αυτό που γίνεται δηλαδή τι πρέπει να γίνει πρέπει να θρηνήσουμε θύματα για να βοηθήσουν αυτόν τον άνθρωπο να τον βοηθήσει το κράτος έλεος!!!!!».

Σε άλλα μηνύματα, Βολιώτισσες ανέφεραν: ”Έλεος τι θα γίνει πια… Στο τέλος θα γίνει το κακό. Εάν ένας από τους ανθρώπους που οδηγούσε μηχανάκι έχανε τον έλεγχο την ώρα της επίθεσης και τραυματίζονταν σοβαρά στο κεφάλι, πιθανόν να θρηνούσαμε και θύματα. Είναι επικίνδυνος… Τι δε καταλαβαίνουν;”.

Πριν από λίγες μέρες είχε κινηθεί απειλητικά και σε γυναίκα στην περιοχή της εκκλησίας των Αγίων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας, που σημαίνει ότι, οι επιθέσεις του δεν περιορίζονται μόνο στο κέντρο του Βόλου.

Πρόκειται για άτομο που χρειάζεται ιατρική βοήθεια καθώς αποτελεί δημόσιο κίνδυνο και καλά θα είναι η περίπτωσή του να αντιμετωπιστεί με τη δέουσα σοβαρότητα από τις αρχές πριν συμβεί κάτι τραγικό.

Προηγούμενο άρθροΠρόεδρος Κροατίας για χούλιγκανς: «Αν οι ελληνικές αρχές κρατήσουν και τους 100 θα δημιουργήσουν βεντέτα»
Επόμενο άρθροΑπεβίωσε 65χρονη Βολιώτισσα