Με τον δημοφιλή τραγουδιστή Μάκη Χριστοδουλόπουλο άρχισαν το Σάββατο 12 Αυγούστου οι εκδηλώσεις της Γιορτής Κρασιού στη Νέα Αγχίαλο, σε συνδιοργάνωση του Δήμου Βόλου και του τοπικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού ”Δήμητρα”, ο οποίος υπέστη πολύ σοβαρές ζημιές από την έκρηξη πυρομαχικών στην αποθήκη της Πολεμικής Αεροπορίας και τη φωτιά πριν από λίγες μέρες.

Ο Αχιλλέας Μπέος, μαζί με συνεργάτες του και με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γ. Κίτσιο, έκοψαν την κορδέλα παρουσία χιλιάδων επισκεπτών που διασκέδασαν με την καρδιά τους.

Σήμερα Κυριακή 13 Αυγούστου, θα γλεντήσουμε με τον Γιάννη Καψάλη, τον Μάκη Τσίγκο και την παρέα τους. Τιμή εισόδου 10 ευρώ.

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου ο αγαπημένος Θέμης Αδαμαντίδης και ο εξαιρετικός και ανερχόμενος Βολιώτης τραγουδιστής Στέφανος Κάκκος, με τις ορχήστρες τους θα προσφέρουν μία μοναδική βραδιά γεμάτη κέφι, αγάπη και τρέλα. Μαζί τους και η Βολιώτισσα τραγουδίστρια Κική Σημιακάκη. Τιμή Εισόδου 10 ευρώ.

Η γιορτή κλείνει την Τρίτη 15 Αυγούστου με μία πλούσια μουσικοχορευτική και παραδοσιακή βραδιά με πολύ κέφι και χορό παρέα με τους τοπικούς μουσικούς Νίκο Κερασιώτη (κλαρίνο), Νίκο Μούτσελο (Γκάιντα), Κώστα Μούτο (Λαούτο), Κώστα Ιγγλέση (φωνή), Γιάννη Σκαμπαρδώνη (βιολί), Αναστασία Λύτρα (κρουστά), Λίλιαν Τσιπτσέ (φωνή)  . Τιμή εισόδου 3 ευρώ.

Στη Γιορτή Κρασιού προσφέρεται δωρεάν όλες τις ημέρες το φημισμένο κρασί του συνεταιρισμού της Νέας Αγχιάλου, ενώ κάθε βράδυ οι πόρτες ανοίγουν στις 8:00 μ.μ.

Δωρεάν η είσοδος σε παιδιά κάτω των 10 ετών.

Προηγούμενο άρθροΦον ντερ Λάιεν: Στα Χανιά βρίσκεται η πρόεδρος της Κομισιόν
Επόμενο άρθροΖέτα Μακρυπούλια: Χωρίς μακιγιάζ και γαλάζιο μαγιό απολαμβάνει τις βουτιές στο Αιγαίο