Η παρουσιάστρια του Ρουκ Ζουκ, Ζέτα Μακρυπούλια, απολαμβάνει τις διακπές της και εντυπωσιάζει με τις αμφανίσιες της με μπικίνι.

Μέσα από τις νέες της αναρτήσεις, τόσο με το καλλίγραμμο κορμί της, όσο και με τις καταγάλανες εικόνες που μεταφέρει στα social media από τις παραλίες που επισκέπτεται, η Ζέτα Μακρυπούλια καταφέρνει να συγκντρώνει χιλιάδες like σε κάθε της ανάρτηση.

«Τι να γράψεις τώρα.. Αιγαίο παιδιά, θέλεις να το πιείς. Καλές βουτιές», έγραψε κάτω από την ανάρτηση η παρουσιάστρια του ANT1.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @zeta_makripoulia_official

//www.instagram.com/embed.js

Ανάμεσα στους πρώτους που σχολίασαν την ανάρτησή της ήταν και η Μπέττυ Μαγγίρα. «Κυκλάδες!!! Ξερό τοπίο, άσπρα σπίτια, μπλε παράθυρα … και μια ξανθιά γοργόνα στ’ ανοιχτά !!! Αυτό είναι τελειότητα», έγραψε κάτω από την ανάρτηση της Ζέτας Μακρυπούλια.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές της διακοπές, με την ίδια να είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, επέλεξε να φωτογραφηθεί χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

 

 

To άρθρο Ζέτα Μακρυπούλια: Χωρίς μακιγιάζ και γαλάζιο μαγιό απολαμβάνει τις βουτιές στο Αιγαίο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάστηκε η Γιορτή Κρασιού Νέας Αγχιάλου από τον δήμαρχο Βόλου
Επόμενο άρθρο«Ευθεία παρέμβαση και προσβολή των θεσμών οι δηλώσεις του προέδρου της Κροατίας»