Ο δημοφιλής ηθοποιός Πέντρο Πασκάλ πήγε σε μια έκθεση τέχνης στο Κεντ, η οποία είναι αφιερωμένη στον ίδιο, αλλά ήταν κλειστή…

Η έκθεση τέχνης «ADHD Hyperfixation & Why It Looks Like I Love Pedro Pascal» φιλοξενείται στη Γκαλερί Rhodes Art, στην πόλη Μαργκέιτ και αναφέρεται στον δημοφιλή ηθοποιό του Χόλιγουντ.

Ο Χιλιανο-Αμερικανός ηθοποιός Πέντρο Πασκάλ, ο οποίος πρωταγωνίστησε στις σειρές «The Last of Us» και «The Mandalorian», επισκέφτηκε τη Γκαλερί με τον συνάδελφό του ηθοποιό, Ράσελ Τόβεϊ.

Οι υπεύθυνοι της Rhodes Art Gallery είπαν ότι αισθάνονται «ντροπιασμένοι» που δεν μπόρεσε ο Πέντρο Πασκάλ να δει την έκθεση, ότι ζητούν συγγνώμη και πως θα του στείλουν ένα δώρο.

Η έκθεση αποτελείται από περίπου 14 έργα -πίνακες και σκίτσα- που δημιούργησε η καλλιτέχνις Χάιντι Τζέντλ Μπάρελ.

Στο Instagram δημοσιεύθηκε selfie έξω από την γκαλερί τέχνης του ηθοποιού, μαζί με τον Τόβεϊ και τον διευθυντή του χώρου τέχνης, Ρόμπερτ Ντάιμεντ.

Η Τζέσικα Ρόουντς Ρομπ, η οποία είναι ιδιοκτήτρια και διαχειρίζεται τη Γκαλερί με τον σύντροφό της Γκάβιν Μπλέικ, δήλωσε: «Η έκθεση της Χάιντι είναι απολύτως εκπληκτική και είμαστε τόσο περήφανοι που έλαβε τη δημοσιότητα που της αξίζει.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚύπρος: Ο Αττίλας ΙΙ λεπτό προς λεπτό – Ενα χρονικό φωτιά για τη στάση της Ελλάδας και των «συμμάχων»
Επόμενο άρθροΌταν ο εμπρησμός έγινε πλημμέλημα προ των εκλογών του 2019