Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού «Συμμαχία για τον Βόλο», δικηγόρος Νίκος Παπαπέτρος, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

Οι άνθρωποι που ήρθαν στην εξουσία βρίζοντας και απαξιώνοντας τους πάντες και τα πάντα, οι άνθρωποι που για εννιάμισι χρόνια πολιτεύονται με ύβρεις και τσαμπουκά, οι άνθρωποι που αποδεικνύεται πλέον στην πράξη ότι έχουν φεσώσει τον Δήμο Βόλου, δηλαδή τις τσέπες όλων των πολιτών δεκάδες εκατομμύρια τις τελευταίες ημέρες επιδίδονται σε έναν διαγωνισμό κινδυνολογίες. Αν εκλεγούμε διοίκηση του Δήμου – λένε- δε θα κάνουμε εκδηλώσεις, θα γκρεμίσουμε τους κόμβους, θα εξαπολύσουμε κυνήγι μαγισσών… Κρίνουν εξ΄ ιδίων τα αλλότρια. Βλέπετε οι «παντελονάτοι» δεν είχαν ποτέ το ηθικό σθένος να πούνε ένα ευχαριστώ σε νυν και πρώην αιρετούς όλων των βαθμών της αυτοδιοίκησης για το έργο, τους καρπούς του οποίου δρέπουν για χρόνια. Οι δήθεν αποτελεσματικοί επειδή αδυνατούν να αρθρώσουν έστω και στοιχειώδη επιχειρήματα έχουν από καιρό διαλέξει τον κατήφορο της συκοφαντίας, των ψεμάτων και της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας, με συνεργούς «δημοσιογράφους» που είναι πρόθυμοι να γράψουν το οτιδήποτε έναντι ευτελούς τιμήματος. Εμείς από την πρώτη ομιλία του επικεφαλής μας θέσαμε ένα σαφές και συγκεκριμένο σχέδιο για την πόλη και καταθέτουμε 300 προτάσεις – θέσεις για τον Βόλο που μας αξίζει. Και για την υλοποίηση του δεν χρειάζεται να απαξιώσουμε το έργο κανενός. Οι κυκλικοί κόμβοι ήταν απαραίτητο συγκοινωνιακό έργο και η απόδοση τους θα βελτιστοποιηθεί όταν ενταχθούν σε μια ευρύτερη μελέτη με στόχο την ήπια κινητικότητα στην πόλη και την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος. Οι εορταστικές εκδηλώσεις αποτελούν ευκαιρία για τόνωση της τουριστικής κίνησης και ψυχαγωγία όλων των πολιτών. Και θα πληθύνουν όταν στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, θα προστεθούν οι αναβιώσεις παραδοσιακών πανηγυριών, τα φεστιβάλ με επίκεντρο έναν ανανεωμένο ΔΟΕΠΑΠ – ΔΗΠΕΘΕ, οι περιφερειακές γιορτές στις δημοτικές ενότητες με αφορμή την τοπική παραγωγή, οι πρωτοβουλίες για την τόνωση του 12μηνου τουρισμού. Βλέπετε δεν έχουμε ανάγκη να γκρεμίσουμε για να χτίσουμε έναν καλύτερο Βόλο, γιατί εμείς και γνωρίζουμε και μπορούμε περισσότερα. Οι ειδικοί στο γκρέμισμα είναι όσοι πήρανε υγιείς δημοτικές επιχειρήσεις στα χέρια τους και τις χρεώσανε απειλώντας τη βιωσιμότητα τους, είναι όσοι διαθέσανε δημοτικά κτίρια και τα ενοίκια πήγαν υπέρ πίστεως ζημιώνοντας τους ίδιους τους δημότες, είναι όσοι δεν έκαναν όσα χρειάζεται και έφτασε η φωτιά μέχρι τη βιομηχανική, είναι όσοι πήρανε ανταγωνιστικά αθλητικά σωματεία στα χέρια τους και τα οδήγησαν στην αφάνεια προκειμένου να εξυπηρετήσουν ιδιοτελείς σκοπούς. Και τέτοιους δε θα βρείτε στο δικό μας ψηφοδέλτιο. Ραντεβού στο Ξενία για να σας γνωρίσουμε το όραμα μας και τους ανθρώπους που θα το κάνουν πράξη.

Προηγούμενο άρθροΤα στελέχη των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Δημητριάδος στις Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας
Επόμενο άρθροΣαλούφες στον Παγασητικό-Μην τις βγάζετε από το νερό!