Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση σε έναν από τους επόμενους σταθμούς, δίνει η εταιρεία παραγωγής “Λυκόφως” για την παράσταση”Οιδίπους επί Κολωνώ” που διεκόπη το Σάββατο 26 Αυγούστου στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου, λόγω βροχής.

Συγκεκριμένα:

-Όσοι εκ των θεατών επιθυμούν, μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση σε κάποια από τις επόμενες παραστάσεις.

-Δεδομένου ότι οι παραστάσεις έχουν εξαιρετικά μεγάλη πληρότητα, και προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

– Οι ενδιαφερόμενοι θεατές μπορούν να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση [email protected] ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο της εταιρείας 210 3314088 προκειμένου να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους και νέο έντυπο εισόδου.

– Η εταιρεία ΛΥΚΟΦΩΣ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των θεατών, φρόντισε να εξασφαλίσει τον μέγιστο δυνατό αριθμό θέσεων, δεδομένου ότι οι περισσότερες παραστάσεις, είναι κοντά στο sold out.

Ταυτόχρονα, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των εν λόγω θεατών η εταιρεία ολοκληρώνει την πώληση εισιτηρίων στις εξής παραστάσεις:

– 28/8 Θέατρο Δάσους Θεσσαλονίκη

– 12/9 Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη – Βύρωνας,

Ενώ δεσμεύει ικανό αριθμό θέσεων στις παραστάσεις των Ιωαννίνων [29/8] και Πετρούπολης [4/9].

Επίσης, κρατάει ικανό αριθμό θέσεων, οι οποίες θα δοθούν με σειρά προτεραιότητας, για την παράσταση της 7ης Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη ΛΑΡΙΣΑ.

Η εταιρεία ενημερώνει, ότι για την παρακολούθηση της παράστασης, θα πρέπει να γίνει αντικατάσταση των εισιτηρίων, με νέα έντυπα εισόδου.

Προηγούμενο άρθροΑπεβίωσε 64χρονη
Επόμενο άρθροΣεισμός στις Βόρειες Σποράδες