Ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Γιώργος Ζώγας είχε εκφράσει δημόσια την απόφασή του να διεκδικήσει το Δήμο Αλμυρού. Με σημερινή του ανάρτηση όμως, ανακοίνωσε ότι αποσύρεται και αναφέροντας ότι, οι λόγοι που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση σχετίζονται με την προσωπική του αξιοπρέπεια.

Ειδικότερα, ο κ. Ζώγας αναφέρει στην ανάρτησή του τα εξής:

”Οδεύοντας προς τις εκλογές του Οκτωβρίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν θα συμμετέχω ως υποψήφιος Δήμαρχος Αλμυρού για λόγους που σχετίζονται με την προσωπική μου αξιοπρέπεια, τη στάση ζωής που κρατώ ως άνθρωπος και την ηθική που διέπει τις συναναστροφές και τις πράξεις μου.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους όσους με ενθάρρυναν, με υποστήριξαν, με ενέπνευσαν και συμμερίστηκαν τα όνειρα και τους στόχους μου για τον Δήμο Αλμυρού όλο αυτό το διάστημα. Περισσότερο, όμως, εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου σε όσες και όσους συντάχθηκαν ολόψυχα μαζί μου ως υποψήφιες και υποψήφιοι, συνεργάστηκαν οραματιζόμενοι έναν «Αλμυρό σε Εκκίνηση» και απέδειξαν μέχρι τέλους το ήθος και την ποιότητά τους.

Υπηρετώντας ενεργά το ρόλο μου ως Περιφερειακός Σύμβουλος Μαγνησίας μέχρι το πέρας της θητείας μου, εξακολουθώ να δηλώνω παρών σε ο,τι αφορά το μέλλον του τόπου μου και στο πλαίσιο των αρχών που έχουν διαποτίσει τη μέχρι τώρα πορεία μου. Στη χώρα που γεννήθηκε το «εὖ  ἀγωνίζεσθαι» το οποίο υπηρέτησα και υποστηρίζω με σθένος, εύχομαι ειλικρινά ο Δήμος Αλμυρού να εξελιχθεί, να αναβαθμιστεί, να καινοτομεί, να προβληθεί, να εκτιμηθεί και να αγαπηθεί όπως πραγματικά του αξίζει”.

Προηγούμενο άρθρο«Ψυχοθεραπευτής, το επάγγελμα του αιώνα»
Επόμενο άρθροΑρχισε η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα Βόλος-ΑΕΚ