Κριτική στην κυβέρνηση, δεσμεύσεις για το μέλλον και αναφορές στους στόχους του ΠΑΣΟΚ περιείχε η πολιτική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από τον προαύλιο χώρο του Ζαππείου στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη συμπλήρωση 49 χρόνων από την ίδρυσή του Κινήματος.

«Σήμερα το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα συμπληρώνει 49 δημιουργικά χρόνια ζωής. 49 χρόνια όπου το νήμα της Ιστορίας του ξετυλίγεται με απρόβλεπτο και συναρπαστικό τρόπο» τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης ανεβαίνοντας στο βήμα.

«Σχεδόν μισό αιώνα πριν, ο Ανδρέας Παπανδρέου ίδρυσε ένα πατριωτικό προοδευτικό Κίνημα, που έμελλε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας του τόπου» συμπλήρωσε αναφερόμενος στο έργο και τις τομές που έκανε το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα.

Ο κ. Ανδρουλάκης εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση αφιερώνοντας σημαντικό μέρος της ομιλίας του στις καταστροφικές φωτιές του φετινού καλοκαιριού. Λάβρος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη μίλησε για «βιβλική καταστροφή» χρεώνοντας στην κυβέρνηση παντελή έλλειψη πρόληψης.

Θα παίξουμε με ευθύνη το ρόλο που μας έδωσε ο ελληνικός λαός, αυτόν της σοβαρής Αντιπολίτευσης, τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης, προσθέτοντας ότι θα γίνουμε η κυρίαρχη δύναμη της Κεντροαριστεράς και απειλώντας την κυβέρνηση ότι «η δική μας Αντιπολίτευση θα τους βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΝέες ταυτότητες: Συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη – «Όχι στο χάραγμα του αντίχριστου» – Κρατούν εικόνες και σταυρούς
Επόμενο άρθροΣε σοβαρή κατάσταση ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Ματιέ Κασοβίτς μετά από ατύχημα με μηχανή