Θέμα χρόνου θεωρείται η σύλληψη του δράστη με τη σύριγγα στην Καισαριανή αφού έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται.

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου στο MEGA και το Live News, η Αστυνομία προσπαθεί να συσχετίσει το προστατικό στην Καισαριανή με ένα παρόμοιο περιστατικό που είχε σημειωθεί στην ίδια περιοχή πριν από δύο χρόνια.

Παρόμοιες επιθέσεις στην ίδια περιοχή

Τότε, ένας άγνωστος άνδρας πραγματοποίησε παρόμοιες επιθέσεις σε γυναίκες. Η διαφορά ήταν ότι πετούσε σπερματικό υγρό με το χέρι του και όχι με σύριγγα.

Η Αστυνομία τότε δεν είχε καταφέρει να τον ταυτοποιήσει και έτσι η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη παρά τις καταγγελίες είχαν γίνει τότες από αρκετές γυναίκες.

Η αστυνομία εξετάζει την συγκεκριμένη υπόθεση αφού έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με την πρόσφατη επίθεση με τη σύρριγα.

Ωστόσο σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η περιγραφή του δράστη πουν είχαν κάνει τα θύματα πριν δύο χρόνια δεν φαίνεται έχει σχέση με τον σημερινό.

Συγκεκριμένα τότε οι γυναίκες που τον είχαν δει τον περιέγραφαν ως μεσήλικα περίπου 55 ετών και με πολλά μαλλιά. Αντίθετα ο δράστης με τη σύριγγα δεν έχει μαλλιά και είναι πολύ νεότερος.

Έχει ταυτοποιηθεί

Όπως αναγέρθηκε ο δράστης με τη σύριγγα έχει ταυτοποιηθεί και είναι ζήτημα η σύλληψή του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο με ψυχιατρικά προβλήματα και εικάζεται ότι μετά τη δημοσιότητα που πήρε η υπόθεση κάπου κρύβεται.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου η αστυνομία έχει εικόνα και για τη διαδρομή που ακολούθησε ο δράστης μετά την επίθεση. Συγκεκριμένα από την περιοχή της Καισαριανής ο νεαρός άνδρας φαίνεται να κατευθύνθηκε προς την περιοχή του Παγκρατίου.

Όλα αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Αστυνομία γνωρίζει τις κινήσεις του νεαρού άνδρα αν και ακόμα δεν έχει καταφέρει να τον εντοπίσει.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΦυσικό αέριο: Σκληρό πόκερ στην ανατολική Μεσόγειο – Η παρέμβαση των ΗΠΑ
Επόμενο άρθροΣυνάντηση Γεραπετρίτη – Φιντάν στην Άγκυρα – Πρώτος στόχος η οικοδόμηση εμπιστοσύνης