Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη Ρουμάνου μαχαιροβγάλτη, ο οποίος προσπάθησε να κατακρεουργήσει τη νεαρή φίλη του στη μέση του δρόμου, στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Αγίου Μελετίου.

Η κοπέλα, μαχαιρωμένη και βουτηγμένη στο αίμα κατάφερε να ξεφύγει από τα νύχια του Ρουμάνου μαχαιροβγάλτη και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Το αδιανόητο συμβάν άρχισε να ξετυλίγεται το βράδυ της Τετάρτης. Ήταν λίγο μετά τις οκτώ, όταν η 44χρονη γυναίκα έφυγε από την εργασία της και κινούταν επί της οδού Αγίου Μελετίου. Ξαφνικά πετάχτηκε μπροστά της ο φίλος της, ρουμανικής καταγωγής με το όνομα Γιάννη και σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να της φωνάζει και να τη βρίζει.

Εν συνεχεία με το τεράστιο μαχαίρι που κρατούσε, επιτέθηκε στη γυναίκα καρφώνοντάς το στο σώμα της. Οι μαχαιριές, τη βρήκαν στην πλάτη στο αριστερό χέρι και στο αριστερό πόδι. Η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και με όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει έτρεξε σε διπλανό κατάστημα για να ζητήσει βοήθεια, ενώ ο δράστης χάθηκε στα στενά της περιοχής. Το θύμα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση και νοσηλεύεται στην Α’ Ορθοπεδική Κλινική.

Προηγούμενο άρθροΞαφνικός θάνατος 38χρονης μητέρας
Επόμενο άρθροΣυνδυαστικό το μεγαλύτερο κόστος – όφελος από τις θεραπείες για αδυνάτισμα