”Μαθαίνω ότι στρατιωτικοί του Μηχανικού έχουν εξαγριωθεί διότι ενώ ήταν πανέτοιμοι με κάθε είδους μηχάνημα να επέμβουν αμέσως να ενισχύσουν τα αντιπλημμυρικά, να στρέψουν ροή χειμάρρων, και οτιδήποτε άλλο, τους κρατούσαν μέσα και άπραγους, ενώ μόλις χθες, αφού καταστράφηκε ο Βόλος και πλημμύρισε ο κάμπος, τους ζήτησαν να βγουν έξω.
Τώρα που το Μηχανικό δεν μπορεί να κάνει και πολλά, παρά μόνο να μαζέψει ερείπια.
Τρέμουν να βλέπουν τον στρατό να είναι δίπλα στο λαό, να τον σώζει, και η ΑΓΑΠΗ και η ΕΚΤΙΜΗΣΗ του λαού προς τα στρατευμένα παιδιά του να ανεβαίνει στα ύψη, ενώ για τους πολιτικούς και τα κανάλια αντί εκτίμησης να υπάρχει ΑΗΔΙΑ.
Το Μηχανικό του στρατού μόλις πριν λίγες ώρες έστησε και παρέδωσε σε λειτουργία μια σιδερένια γέφυρα με την οποία έβγαλε από την απομόνωση όλο το Νότιο Πήλιο.
Έδωσαν λύση σε 1 ΜΕΡΑ!!!
χωρίς γραφειοκρατία,
χωρίς διαγωνισμούς,
χωρίς μίζες,
χωρίς να φάνε οι “καρχαρίες” των μεγάλων τεχνικών εταιριών,
χωρίς ο Ελληνικός λαός να πληρώσει τίποτα.
Όλος ο δρόμος Μηλίνας – Τρικερίου είναι έργο της παλιάς ΜΟΜΑ του στρατού. Τον άνοιξε μέτρο – μέτρο με δυναμίτες λόγω του βραχώδους εδάφους και σήμερα είναι το καλύτερο τμήμα του οδικού δικτύου του Πηλίου, διότι δεν έγινε πρόχειρη δουλειά για να φάει και ο νομάρχης, ή, ο υπουργός.
Γι αυτό οι Μητσοτάκηδες και Σιμήτηδες έπρεπε να καταργήσουν τη θρυλική ΜΟΜΑ του στρατού που έφτιαξε δρόμους προς κάθε Ελληνικό χωριουδάκι βγάζοντας το από την απομόνωση, και δουλεύοντας σκληρά και επί δεκαετίες σε όλη την Ελλάδα.
Τα παράσιτα μισούν ο,τι ικανό, αποτελεσματικό, έντιμο και λαοφιλές έχει ο Ελληνισμός και το αποδομούν με κάθε τρόπο.
Μετά, την δική τους ΣΑΠΙΛΑ την παρουσιάζουν ως σαπίλα του Ελληνισμού για να μας αποδομήσουν ηθικά.
Αλλά έχει η ζωή γυρίσματα. Τη δύσκολη ώρα, όπως τώρα, και τα παράσιτα σ’ αυτές τις δυνάμεις του Ελληνισμού προσφεύγουν για να τους βρουν λύσεις”.
Οδυσσέας Ελευθερόπουλος
Προηγούμενο άρθροΗ στιγμή της επίθεσης στον Αγοραστό από εξοργισμένους πολίτες – Τον φυγαδεύουν
Επόμενο άρθροΠεριφέρεια Θεσσαλίας: Από διαφημίσεις όλα καλά-Από ουσία…..δεν υπάρχει αθανασία