Στον Βόλο βρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου επισκέφθηκε τον δήμαρχο Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, για να ενημερωθεί σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στην πόλη και την Μαγνησία γενικότερα.

Ο κ. Μπέος υποδέχθηκε την κα. Σακελλαροπούλου και της έδωσε μια γενική εικόνα για το μέγεθος των καταστροφών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel, όπως επίσης και για τις ενέργειες και προσπάθειες αποκατάστασης που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα, αναφορικά με τα σπίτια, την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση.

Σε δηλώσεις του στους εκπροσώπους του τύπου, ο κ. Μπέος ανέφερε πως αύριο θα παραχωρήσει εκτενή συνέντευξη τύπου προς ενημέρωση του κόσμου για την κατάσταση και τις μελλοντικές ενέργειες.

Ο κ. Μπέος ανέφερε σχετικά με την επίσκεψη της κας Σακελλαροπούλου ότι “υπήρξε ενημέρωση προς την κα. Πρόεδρο.  Είχε έκδηλο ενδιαφέρον και ήθελε να ενημερωθεί λεπτομερώς για την κατάσταση που επικρατεί.  Της εξήγησα πως είναι η κατάσταση και πως ο Βόλος κάθε μέρα επανέρχεται σε μία κανονικότητα σε ό,τι αφορά την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση που είναι  τα δύο κύρια θέματα. Αυτή τη στιγμή δουλεύουν πάνω από 150 μηχανήματα. Η κ. Σακελλαρούλου ενημερώθηκε για το δίκτυο, για το νερό, για τους δρόμους και της έδωσα μία πλήρη εικόνα.  Ήταν μία ενημέρωση σε όλα τα επίπεδα”.

 

Προηγούμενο άρθροΟ Αλκίνοος Ιωαννίδης και η μπάντα του στην Τεχνόπολη τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου
Επόμενο άρθροΕπέστρεψαν σώοι στην Ελλάδα 108 Έλληνες από το Μαρόκο