Η ποιότητα του νερού στο Βόλο μετά την πρόσφατη σφοδρή κακοκαιρία αποτέλεσε σημείο αντιπαράθεσης ανάμεσα στο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο και στην αναπληρώτρια υπουργό υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη.

Η επίθεση ξεκίνησε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο κ. Μπέος το πρωί της Δευτέρας και είπε μεταξύ άλλων τα εξής:

”Βγήκε η Υφυπουργός κ. Αγαπηδάκη και είπε κάποια πράγματα για το Βόλο…………..να μην προτρέχει. Κάθεται σε ένα γραφείο και λέει ο,τι της κατέβει στο μυαλό και προκαλεί αναστάτωση στους πολίτες…………………Από πού ενημερώνεται η κ. Αγαπηδάκη; Πήραμε δείγμα από επτά διαφορετικά σημεία. Τα αποτελέσματα θα τα έχουμε σύντομα. Το νερό χλωριώνεται, αλλά δεν είναι πόσιμο”.

Η κα. Αγαπηδάκη μιλώντας στην ΕΡΤ  δήλωσε μεταξύ άλλων για το νερό του Βόλου:

”Το νερό στον Βόλο δεν είναι πόσιμο, δεν είναι κατάλληλο ούτε για προσωπική υγιεινή. Δεν βουρτσίζουμε δόντια με το νερό της βρύσης στο Βόλο. Δεν κάνουμε μπάνιο. Παίρνουμε το νερό, το βράζουμε στους 100 βαθμούς για 3 λεπτά, το αφήνουμε να κρυώσει στην επιθυμητή θερμοκρασία και το χρησιμοποιούμε για να κάνουμε μπάνιο. Γίνονται έλεγχοι για την ποιότητα του νερού”.

Το βέβαιο είναι ότι, από την αντιπαράθεση αυτή οι πολίτες του Βόλου είναι περισσότερο προβληματισμένοι καθώς ασφαλές συμπέρασμα για το νερό του Βόλου δεν βγήκε!

Προηγούμενο άρθροΚαταγγελία Νίκου Παπαπέτρου: Μας πέταξαν έξω από τη ΔΕΥΑΜΒ!
Επόμενο άρθροΑπεβίωσε καταξιωμένος αρχιτέκτονας της Μαγνησίας