Παραμένει για 8η μέρα το πρόβλημα με το νερό στο πολεοδομικό συγκρότημα Βόλου. Μπορεί να υπάρχει νερό στις περισσότερες, όχι σε όλες, βρύσες της πόλης, αλλά, οι διαφορετικές απόψεις για τη σχετική καταλληλότητα ή όχι, του νερού αυτού, έχουν μπερδέψει και πολύ περισσότερο, ανησυχήσει τον κόσμο.

Ο δήμαρχος Βόλου και το υπουργείο υγείας παρουσιάστηκαν με εντελώς αντίθετες θέσεις, αλλά, με κοινό παρονομαστή ότι, το νερό αυτό δεν πίνεται.

Ωστόσο, ο δήμαρχος υποστηρίζει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για άλλες χρήσεις, ενώ το υπουργείο υγείας λέει ότι δεν είναι κατάλληλο για καμία χρήση. Αναμένονται τις επόμενες ώρες τα αποτελέσματα των σχετικών αναλύσεων σε δείγματα από 7 σημεία της πόλης.

Αλλο πρόβλημα είναι και το γεγονός ότι, οι όροφοι πάνω από τον τρίτο αντιμετωπίζουν το θέμα της χαμηλής πίεσης.

Σίγουρα δεν είναι παρήγορο το ότι ο δήμαρχος τοποθέτησε την αποκατάσταση του δικτύου ύδρευσης σε 20 με 25 μέρες από σήμερα, πράγμα που σημαίνει ότι οι δυσκολίες και οι αμφιβολίες θα συνεχιστούν για πολύ ακόμα.

Ν. Β.

Προηγούμενο άρθροΗ Ρ. Σβίγκου από τον Βόλο: “Είχαν όλες τις προειδοποιήσεις από τους επιστήμονες και δεν έκαναν τίποτα – Πρόκειται για έγκλημα και ένοχος είναι ο Κ. Μητσοτάκης”
Επόμενο άρθροΠρωταθλήτρια η σημερινή κυβέρνηση σε καμένες δασικές και αγροτικές εκτάσεις