“Δεν έχω αισθανθεί ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο” εξομολογήθηκε ο Σπύρος Δημητρίου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Σπύρος Δημητρίου στην εκπομπή «Fay’s Time» και τη Μάρτζυ Λαζάρου όπου μίλησε για την απόφασή να κατέβει στις εκλογές αλλά και την πρώην σύζυγό του, Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

«Αποφάσισα να ασχοληθώ με την πολιτική γιατί αγαπώ πολύ τις αλλαγές. Η τελευταία μου επαφή με τις εκλογές ήταν το 1994 στις εκλογές του 15μελους στο λύκειο.

Με ενέπνευσε πολύ ο Νίκος Χαρδαλιάς, τον θεωρώ σχεδόν οικογένειά μου. Είμαι στην απάνθρωπη περίοδο που λέγεται προεκλογική».

«Το πιο ανυπόφορο είναι να πηγαίνεις σε παλιούς πολιτικούς και να πρέπει να υποστείς τον προσωπικό τους μύθο. Παθαίνω υπόταση, χάνω το χρώμα μου, έχω και διαγνωσμένη ΔΕΠΥ και πρέπει να υποστώ αυτή τη διαδικασία», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος.

Στη συνέχεια, σχετικά με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, ο Σπύρος Δημητρίου σημείωσε τα εξής.  «Δεν έχω αισθανθεί ότι είμαι δημόσιο πρόσωπο.

https://player.glomex.com/integration/1/glomex-player.js

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ο Σπ. Δημητρίου για την ενασχόληση με τα κοινά, αλλά και τη ζωή μετά το διαζύγιο με την Ελ. Ζουγανέλη”,”description”:”«Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού και αγάπης για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη», είπε ο Σπύρος Δημητρίου. “,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1idjJwdndiMjRzeGwvMjAyMy8wOS8xMi8wOS80N180OV82NTAwMzNjNTIyNzBmLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT8M49S”,”uploadDate”:”2023-09-12T09:50:12.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cvgu5e6vbaz5″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/[email protected]”,”width”:136,”height”:146}}}

Είχα παντρευτεί μια σούπερ σταρ και ακόμα είναι σούπερ σταρ η Ελεωνόρα και πάει περίφημα. Τρέφω αισθήματα πάντα θαυμασμού και αγάπης για το πρόσωπό της».

To άρθρο Σπύρος Δημητρίου: Τρέφω αισθήματα θαυμασμού και αγάπης για την Ελεωνόρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠορεία διαμαρτυρίας στη Λάρισα με χημικά από τα ΜΑΤ και μεγάλη ένταση-Αποκαλυπτικά βίντεος
Επόμενο άρθροΧωρίς ρεύμα πάλι περιοχές του Βόλου και της Νέας Ιωνίας