Ο Νίκος Ανδρουλάκης πρόκειται να επισκεφθεί σήμερα (13/09) τη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να μιλήσει την Παρασκευή στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στο πλαίσιο της 87ης ΔΕΘ, ενώ την ερχόμενη Τρίτη (19/09) θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα.

Το στοίχημα του είναι διττό. Ο πρόεδρος θέλει να προβάλλει το δικό του σχέδιο, καθώς αναμένεται να είναι ο πρώτος πολιτικός αρχηγός που θα μιλήσει στην έκθεση. Από την άλλη θέλει ως βουλευτής να δώσει το μήνυμα ότι η πόλη δεν θα μείνει χωρίς εκπροσώπηση, μετά την απόφαση του να κρατήσει την έδρα του Στυλιανίδη.

Η ατζέντα

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί με τη διοίκηση του Οργανισμού Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ), και νωρίτερα με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ και εκπροσώπους της ΠΟΣΠΕΡΤ από την ΕΡΤ3.

Στην Αθήνα πρόκειται να δώσει την συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ

Την Παρασκευή θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς της πόλης. Όπως μεταδίδεται από τη Χαριλάου Τρικούπη ο κ. Ανδρουλάκης «θα εμφανιστεί με συγκεκριμένες προτάσεις για το περιβάλλον, την οικονομία, την εργασία, την υγεία, το κόστος ζωής, τους νέους ανθρώπους».

Πώς σχολίασε το ΠΑΣΟΚ την εξασφάλιση του ποσού για τις καταστροφές

Την συμφωνία μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και της Κομισιόν για την παροχή βοήθειας λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων και των καταστροφών που έχουν προκαλέσει, σχολίασε το ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, επεσήμανε ότι ένα μέρος του ποσού που εξασφαλίστηκε προέρχεται «από το Ταμείο Συνοχής για την περίοδο 2014-2020, κονδύλια που η «επιτελική» κυβέρνησή της Νέας Δημοκρατίας, παρά την παράταση τριών ετών, δεν αξιοποίησε και θα χάνονταν στο τέλος του χρόνου».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕθελοντική αιμοδοσία σήμερα στις Μικροθήβες από τον Α.Σ Μικροθηβών
Επόμενο άρθροΖ. Μακρή: «Άμεση ανταπόκριση της ΑΧΕΠΑ Ελλάδας στο αίτημα για βοήθεια στα σχολεία της Θεσσαλίας»