Συνελήφθη σήμερα (13-09-2023) το μεσημέρι σε περιοχή της Πρέβεζας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζηρού αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο άτομο.

Καταγγελία και σύλληψη

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που περιήλθε σήμερα στην παραπάνω υπηρεσία, κατηγορείται ότι χθες (12-09-2023) το μεσημέρι εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη ανήλικη αλλοδαπή νεότερη των 12 ετών.

Από την επιληφθείσα υπηρεσία παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Σύλληψη στα Γιάννενα

Επίσης συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Κυριακής (10-09-2023) στα Ιωάννινα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Ειδικότερα, όπως καταγγέλθηκε, νωρίτερα ο κατηγορούμενος προέβη σε πράξη ενώπιον ανήλικης, που πρόσβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ιωαννίνων

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροAirbnb: Έρχονται αλλαγές σοκ στη βραχυχρόνια μίσθωση
Επόμενο άρθροΓιάννης Κωνσταντάτος: Ευθύνη να είναι ο Υμηττός «οδηγός» για όλη την Ελλάδα