Για το διαζύγιο του, που οδήγησε σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, για την κόρη του αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα ο Κώστας Δόξας.

«Το καλοκαίρι ήμουν 17 μέρες μαζί με την κόρη μου, την αποχαιρέτησα ξέροντας ότι σε μια εβδομάδα θα είμαι πάνω. Ξέρει ότι έχουμε τις μέρες μας. Τώρα θα πάει πρώτη Δημοτικού, ξέρει ότι θα έχουμε διαβάσματα», είπε ο Κώστας Δόξας μιλώντας για την κόρη του.

Αναφερόμενος στο διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε: «Το τελευταίο διάστημα έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη ζωή μου, που δυστυχώς είναι ψυχοφθόρα. Κι αυτά μαθήματα είναι όμως.

Τα διαζύγια είναι αρκετά και οι αποφάσεις που βγαίνουν είναι πάρα πολύ καλές, πολύ σωστές. Η δικαιοσύνη βλέπει τα στοιχεία και αποφασίζει αναλόγως.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι το Σοφάκι, το παιδί. Εκεί είναι όλη η προσοχή και η ανάγκη.

Όλη αυτή η ιστορία ξεκάθαρα μου έκανε κακό. Και οι εμφανίσεις μου σταμάτησαν, πολλοί από τους συνεργάτες μου δε μου μιλούσαν, αφεντικά που δε μου δίνουν πλέον δουλειά. Δε πειράζει όμως».

 

«Υπήρχαν άνθρωποι στο δρόμο μου που με βοήθησαν. Είμαι σε μια φάση αρκετά όμορφη αυτή τη περίοδο, έχω επιστρέψει στο πατρικό μου στο Μοσχάτο, έχω φτιάξει και το δωμάτιο της μικρής», κατέληξε ο Κώστας Δόξας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠάλη για την Αττική | in.gr
Επόμενο άρθροΕcstasy: Ένα βήμα πιο κοντά στην έγκριση ως ψυχιατρική θεραπεία