Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία, περισσεύουν στο επιτελείο του Νίκου Χαρδαλιά. Οι δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, αλλά και αυτές που έπονται, δημιουργούν κλίμα ενθουσιασμού. Όπως φαίνεται η επιτυχία του Υποψηφίου Περιφερειάρχη Αττικής, είναι αναμφισβήτητη και δεδομένη. Το σημαντικότερο δε είναι, ότι «χτυπά» την εκλογή του από την πρώτη Κυριακή, μιας και είναι σε απόσταση αναπνοής από το 43%, που απαιτεί ο νόμος.

Η υπεροχή του είναι εξηγήσιμη, είτε γιατί έχει ο ίδιος έχει δημιουργήσει ένα δικό του πολιτικό κεφάλαιο, από την περίοδο της πανδημίας. Είτε διότι τον ευνοούν οι κομματικοί συσχετισμοί στο χώρο της Περιφέρειας. Αλλά και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό. Το ψηφοδέλτιο που έχει συγκροτήσει είναι εξαιρετικά ισχυρό, πολυσυλλεκτικό, διαγενεακό και τυγχάνει ευρύτερης πολιτικής υποστήριξης. Καλύπτει όλες τις κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες και αποπνέει αέρα ανανέωσης. Μια ματιά να ρίξετε στους υποψηφίους θα το διαπιστώσετε.

Μια ικανή επιχειρηματίας υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος

Αναμφίβολα υπάρχουν πολλές και αξιόλογες παρουσίες. Μεταξύ αυτών είναι και εκείνη της Αλεξάνδρας Πάλλη. Πρόκειται για μια δυναμική γυναίκα και ικανή επιχειρηματία. Μάλιστα έχει να επιδείξει ένα εξαιρετικό κοινωνικό έργο, πέρα από την ξεχωριστή συνδικαλιστική ακόμη και πολιτική δράση. Είναι αντιπρόεδρος του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η ΧΑΡΑ. Μέλος της Ένωσης «Μαζί για το παιδί». Επίσης αντιπρόεδρος του CSR HELLAS, του Ελληνικού Δικτύου για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη. Μέλος της « Ευρωπαϊκής Ένωσης Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων EUMU-ΕΛΛΑΣ»

Ενδιαφέρουσα είναι και η επιχειρηματική της δραστηριότητα. Σήμερα είναι Πρόεδρος Δ. Σ στη βιομηχανία γαλακτοκομικών προϊόντων « Αγρόκτημα Κιθαιρώνας» και Διευθύνουσα Σύμβουλος στην Επενδυτική LNG A.E. Διετέλεσε εκλεγμένη Γενική Γραμματέας στο ΕΒΕΑ και Αντιπρόεδρος στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών. Τα τελευταία τρία χρόνια είναι Μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νίνο Γιαννακόπουλο και μητέρα τεσσάρων παιδιών.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς όπως προκύπτει εκτίμησε την αξιόλογη δραστηριότητά της, εξ ου και της ζήτησε να επιστρατευθεί στη μάχη για την Περιφέρεια. Πάντως το προεκλογικό της σύνθημα «Πάλη για την Αττική» είναι εύστοχο και έξυπνο.

Κυβέρνηση ή ταυτότητα – Οι 48 ώρες των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο68χρονος δολοφόνησε εν ψυχρώ 39χρονο πατέρα τριών παιδιών!
Επόμενο άρθροΣταμάτησαν οι εμφανίσεις, συνεργάτες δεν μου μιλούσαν