Μόλις εννέα δευτερόλεπτα χρειάστηκε ένας 68χρονος στον Πειραιά, επί της οδού Πραξιτέλους 147, για ν’ αφαιρέσει τη ζωή  39χρονου υπαλλήλου πάρκινγκ, πατέρα τριών παιδιών, στη 1 παρά τέταρτο το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Σεπτεμβρίου.

thima_peiraias

Είχε προηγηθεί διαπληκτισμός μεταξύ τους, που όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν σχεδόν καθημερινό φαινόμενο, με τον 68χρονο να είναι εριστικός όχι μόνον με το θύμα αλλά και με άλλους περίοικους.

«Σε τελείωσα, τώρα σε τελείωσα», φέρεται να φώναζε ο θύτης αμέσως μόλις πυροβόλησε τον 39χρονο, Αλβανικής καταγωγής, δείχνοντας πόσο αποφασισμένος ήταν να σκοτώσει.
Είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση. Ο 68χρονος ανέβηκε στο διαμέρισμά του, πήρε την καραμπίνα και κατέβηκε στο δρόμο. Ο 39χρονος δεν τον είδε καθώς αυτός ήταν κρυμμένος πίσω από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Βγήκε μπροστά στο θύμα στα δύο μέτρα, τον αιφνιδίασε και τον πυροβόλησε το πρόσωπο.

Ο άτυχος 39χρονος έπεσε στο έδαφος στη μέση του δρόμου κρατώντας το κεφάλι του. Την ίδια στιγμή ένα αυτοκίνητο που πήγαινε να παρκάρει έκανε όπισθεν κι έφυγε με τον οδηγό  να έχει πανικοβληθεί από το φονικό που είδε.

Ο 68χρονος δεν είχε ικανοποιήσει όμως το μένος του. Οπλισε πάλι την καραμπίνα, έριξε τη χαριστική βολή στο θύμα και αμέσως μετά έφυγε προς το σπίτι του.

Σύμφωνα με γυναίκα που βρισκόταν κοντά στο σημείο των πυροβολισμών, το μεσημέρι, και μίλησε στο protothema.gr, ο δράστης δεν είχε αυτοκίνητο και μάλιστα παρουσίαζε εμμονικές συμπεριφορές ενώ έτρεφε μεγάλη απέχθεια προς τα πάρκινγκ θεωρώντας τα παράνομα.

Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ν.Β.

 

 

Προηγούμενο άρθροΝοσοκομείο «Μεταξά»: Η ανακοίνωση για την αναβολή χειρουργείου λόγω βλάβης στον εξαερισμό
Επόμενο άρθροΠάλη για την Αττική | in.gr