Για τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά «Δύο Ξένοι» μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής, Χρίστος Αντωνιάδης, ενώ σε συνέντευξή του σημείωσε, μεταξύ άλλων, πως «μεσολάβησαν κάποια χρόνια που ήταν δύσκολα για εμένα. Δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά με τον τρόπο που μου άρεσε».

Συγκεκριμένα, ο Χρίστος Αντωνιάδης μίλησε στην εφημερίδα Espresso. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής μοιράστηκε τις αναμνήσεις του από τη συμμετοχή στη σειρά των Ρήγα – Αποστόλου «Δυο Ξένοι» το 1997, ενώ αναφέρθηκε και στους λόγους που τον οδήγησαν να αποσυρθεί από το τραγούδι για 9 ολόκληρα χρόνια.

«Η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στο σίριαλ (επίσης του MEGA) “Εμείς κι εμείς”. Η συμμετοχή μου στους “Δυο Ξένους” θα έλεγα ότι με καθιέρωσε ως τραγουδιστή, καθώς πολύς κόσμος ήξερε τα τραγούδια μου αλλά μπορεί να μην ήξερε το πρόσωπό μου», δήλωσε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Η σειρά έκανε 70% τηλεθέαση και μου έκανε πολύ καλό στην καριέρα μου. Στην αρχή είχαν κάποιον άλλο τραγουδιστή στο μυαλό τους για να παίξει στη σειρά αλλά δεν ευοδώθηκε και έτσι επέλεξαν εμένα», αποκάλυψε αμέσως μετά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Μεσολάβησαν κάποια χρόνια που ήταν δύσκολα για εμένα και δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά με τον τρόπο που μου άρεσε. Επίσης, οι λόγοι ήταν και οικονομικοί, καθώς άρχισε η οικονομική κρίση και μειώθηκαν πολύ τα μαγαζιά», εξομολογήθηκε ο Χρίστος Αντωνιάδης.

«Βρήκα έναν άλλο τρόπο να βιοπορίζομαι και επέλεξα να μην αναλώνομαι σε συνεργασίες που δεν με ευχαριστούσαν. Ασχολήθηκα με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, που ασχολούμαι και μέχρι σήμερα δηλαδή, κάνοντας δική μου εταιρία με φωτοβολταϊκά. Περίπου το 2009 σταμάτησα και επανήλθα στο τραγούδι το 2018», κατέληξε ο λαϊκός τραγουδιστής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠΑΣΟΚ: Ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις ο πρωθυπουργός
Επόμενο άρθροΔισφαινόλη-Α: Διαβόητο χημικό ανιχνεύεται σχεδόν σε όλους τους Ευρωπαίους