Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τις εξαγγελίες του από το βήμα της ΔΕΘ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ.

«Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε απόψε ενώπιον των πολιτών ανέτοιμος να παρουσιάσει λύσεις για τους πληγέντες της Θεσσαλίας» σημειώνουν από τη Χαριλάου Τρικούπη, υπογραμμίζοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη «προσποιούμενος τον ‘‘εκσυγχρονιστή’’ που παρέλαβε καμένη γη… από τον εαυτό του».

Η Χαριλάου Τρικούπη σημειώνει πως «δεν υπάρχει πια φύλλο συκής για την αποτυχία του »επιτελικού» κράτους και του »πολυδιάστατου» αποσυντονισμού»

«Η Θεσσαλία χρειάζεται επειγόντως ένα ενιαίο και ολοκληρωμένο σχέδιο ανασυγκρότησης, κάτι που η Κυβέρνηση είναι αδύναμη να εκπονήσει, όπως φάνηκε από την ένδεια προτάσεων στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ» προσθέτει στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, υπογραμμίζοντας ότι «ο κ. Μητσοτάκης, πιστός στα λεκτικά πυροτεχνήματα, βάλθηκε να μας πείσει ότι ήρθε η ώρα των μεγάλων μεταρρυθμίσεων».

Έχουν εξανεμισθεί οι όποιες αυξήσεις

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ σημειώνει ότι οι αυξήσεις που υποσχέθηκε ο κ. Μητσοτάκης για την επόμενη χρονιά δεν θα έχουν αντίκτυπο στους πολίτες, καθώς η ακρίβεια θα τις έχει εξανεμίσει.

«Ας του θυμίσουμε ότι είναι πέντε χρόνια πρωθυπουργός, διάστημα κατά το οποίο οι αυξήσεις του 2024 σε μισθωτούς και συνταξιούχους έχουν ήδη εξανεμισθεί λόγω της ακρίβειας και η χώρα είναι πρωταθλήτρια στη φοροδιαφυγή λόγω της δικής του αβελτηρίας» συμπληρώνει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

«Ξιφουλκεί, δε, κατά του προγράμματος ‘‘Ηρακλής’’ που η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θεσμοθέτησε, την ώρα που χιλιάδες δανειολήπτες βρίσκονται υπό την απειλή των πλειστηριασμών» προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη.

«Δεν υπάρχει πια φύλλο συκής για την αποτυχία του »επιτελικού» κράτους και του »πολυδιάστατου» αποσυντονισμού» καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην 87η ΔΕΘ.

Νέα εμφάνιση του ιού της Τοσκάνης

Ο TOSV έχει εξαπλωθεί όχι μόνο στις κεντρικές περιοχές της Ιταλίας, αλλά και σε άλλες χώρες της Μεσογείου, όπως η Ισπανία, η Γαλλία, η Κροατία, η Κύπρος, η Ελλάδα και η Τουρκία.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία Daniel: Ταυτοποιήθηκε το ζευγάρι των Αυστριακών – 17 οι νεκροί
Επόμενο άρθροΣτους «Δύο Ξένους» ήθελαν άλλον τραγουδιστή