Ελεύθερος με όρους μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του στο Εφετείο Λάρισας αφέθηκε 25χρονος, ο οποίος συνελήφθη για το αδίκημα των διακεκριμένων κλοπών μετά από ένταλμα που εκδόθηκε από τον ανακριτή. Οι όροι περιλαμβάνουν την απαγόρευση εξόδου από την χώρα και την εμφάνιση μια φορά τον μήνα στο αστυνομικό τμήμα περιοχής μόνιμης κατοικίας του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 25χρονος  είχε συλληφθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν αντιλαμβανόμενος επικείμενο έλεγχο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου/Ο.Π.Κ.Ε. τράπηκε σε φυγή, ωστόσο ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.

Όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από 11-09-2023 έως 13-09-2023 στον Βόλο, ο δράστης διέπραξε τέσσερις περιπτώσεις κλοπής από ισάριθμα καταστήματα της πόλης (τρία παντοπωλεία και ένα κατάστημα πώλησης ειδών περιπτέρου), αφαιρώντας συνολικά διάφορα προϊόντα, ενώ αφαίρεσε ακόμη και την πινακίδα κυκλοφορίας δίκυκλης μοτοσικλέτας.

O 25χρονος, που έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια περιστατικά, αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και απείθεια.

Χ.Μ

Προηγούμενο άρθροΤραγωδία στη Λιβύη: Η κατάσταση των τραυματιών – Και η ΕΜΑΚ ήταν έτοιμη για αποστολή στη Ντέρνα
Επόμενο άρθροΕπιστολή της Ένωσης Ελλήνων Χημικών προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας σχετικά με τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στα ύδατα της Θεσσαλίας