Με πισώπλατο μαχαίρωμα επιδίωξε να λύσει τις διαφορές του με γείτονα στην πολυκατοικία, ένας 55χρονος, ο οποίος τον περίμενε να φτάσει στο διαμέρισμα του, όπου και τον μαχαίρωσε, τραυματίζοντας τον στην πλάτη.

Η δίκη του 55χρονου ολοκληρώθηκε χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, όπου το Δικαστήριο τον έκρινε ένοχο, επιβάλοντάς του ποινή φυλάκισης 13 μηνών με τριετή αναστολή και έφεση με αναστέλλουσα δύναμη.

Το περιστατικό έλαβε μέρος το καλοκαίρι του 2020 σε πολυκατοικία κεντρικού δρόμου του Βόλου. Οι επί χρόνια γείτονες είχαν πολλές και μεγάλες διαφωνίες, με αποτέλεσμα να μπλέκουν σε καβγάδες συνεχώς. Ο 55χρονος μια μέρα έχασε τον έλεγχο, αποφασίζοντας να επιτεθεί στον γείτονά του με κουζινομάχαιρο 9 εκατοστών. Ο δράστης τον περίμενε να επιστρέψει σπίτι του και όταν έφτασε του επιτέθηκε από πίσω μαχαιρώνοντάς τον λίγο πάνω από την μέση του στην αριστερή πλευρά της πλάτης.

Ο 55χρονος παραδέχθηκε τις πράξεις του, κάνοντας λόγο για συνεχείς άλυτες διαφορές. Το θύμα που κατέθεσε ως μάρτυρας, τόνισε ότι ο κατηγορούμενος δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην γειτονιά, ενώ αποκάλυψε ότι ο ίδιος παρά το περιστατικό μένει ακόμα στην πολυκατοικία, καθώς λόγω της κρίσης δεν έχει καταφέρει να βρει αγοραστή για το διαμέρισμά του.

Χ.Μ

Προηγούμενο άρθρο38χρονη δημιούργησε περισσότερα από 100 ψεύτικα προφίλ για να εκδικηθεί πρώην σύντροφο και γνωστές της
Επόμενο άρθροΈνωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας: Σε απόγνωση οι ξενοδόχοι