Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη και στα όσα υποστήριξε για το mail που της έστειλε και δεν έλαβε απάντηση, έδωσε η  υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου.

«Ποιο είναι το επιχείρημα: Έστειλα ένα email στην Αχτσιόγλου και επειδή δεν μου απάντησε κατεβαίνω υποψήφιος;», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Και προσέθεσε ότι όσες φορές εκείνη ζήτησε να γίνει διάλογος, δεν έλαβε απάντηση.

«Ανέτοιμος ο Κασσελάκης»

Η Έφη Αχτσιόγλου υπογράμμισε ότι «την Κυριακή ψηφίζουμε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας», σημειώνοντας πως «είναι ένα λειτούργημα και πρέπει να γνωρίζουμε την ετοιμότητα του προσώπου αυτού για τη χώρα».

Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι μιλώντας για το ατόπημα Κασσελάκη για τα Κατεχόμενα στην Κύπρο, ανέφερε: «Δεν έχω τη θέση ότι επρόκειτο περί γλωσσικού ολισθήματος. Βεβαίως ανακάλεσε. Αποδεικνύει την ανετοιμότητά του να αναλάβει τη συγκεκριμένη θέση».

«Οι πολίτες καταλόγιζαν στον ΣΥΡΙΖΑ ζήτημα αξιοπιστίας»

Αίσθηση προκάλεσε, πάντως, η αναφορά της Έφης Αχτσιόγλου στην περίοδο διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είπε πως «αν κάτι οι πολίτες μάς καταλόγιζαν ήταν ζήτημα αξιοπιστίας».

Ωστόσο, έβγαλε «εκτός κάδρου» τον Αλέξη Τσίπρα από τις επιθέσεις που δέχεται για «υπονόμευση» του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και, με αφορμή όσους υποστηρίζουν ότι εκείνος θα έπρεπε να παρέμβει, επεσήμανε ότι «ορθώς επέλεξε τη σιωπή», αν και προσέθεσε πως «θα ήταν καθοριστική μία παρέμβασή του».

«Εγώ μπορώ να εγγυηθώ την ενότητα, έχουμε συνυπάρξει στο παρελθόν, όχι με τον κ. Κασσελάκη, αλλά με τους υπολοίπους», τόνισε, επίσης, απαντώντας στην κριτική που δέχεται από τον Παύλο Πολλάκη.

Ερωτηθείσα αν θα κάνει διαγραφές, αν χρειαστεί, εφόσον εκλεγεί πρόεδρος, διεμήνυσε ότι «η αυστηρή τήρηση των κανόνων είναι κορυφαία παράμετρος».

Δεσμεύθηκε τέλος ότι θα δώσει έμφαση, αν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη λειτουργία του κράτους και στα εργασιακά δικαιώματα, αναφέροντας ότι θα προτείνει με νομοθετική ρύθμιση την καθιέρωση των 35 ωρών εργασίας την εβδομάδα.

«Να έχουμε την πρωτοβουλία, όχι να απαντάμε απλώς στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης», σημείωσε χαρακτηριστικά η Έφη Αχτσιόγλου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠολυκατοικίες χτισμένες πάνω σε… ρέματα!
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 23 Σεπτεμβρίου