Η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή ευχαρίστησε την εταιρεία Σιούτης ΑΕ για την άμεση παράδοση, που ακολούθησε την μεταξύ τους επικοινωνία και συνεννόηση, 25 τόνων ζωοτροφών στους κτηνοτρόφους της Μαγνησίας και, συγκεκριμένα, του Δήμου Ρήγα Φεραίου συνδράμοντας έμπρακτα τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τις πρωτοφανείς κακοκαιρίες.
Η κα Μακρη παρουσίασε στον κ. Σιούτη τις αυξημένες ανάγκες σε ζωοτροφές, όπως την είχαν ενημερώσει οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων, και η γνωστή εταιρεία εμπορίας αγροτικών προϊόντων και παραγωγής ζωοτροφών, που εδρεύει στον Αλμυρό, προχώρησε τάχιστα στην παράδοση, παρουσία της Υφυπουργού Παιδείας και της εντεταλμένης δημοτ. συμβούλου Β. Παπανικολάου, ενώ αντίστοιχη αποστολή θα δρομολογηθεί και για τους κτηνοτρόφους του Δήμου Βόλου.
Η Υφυπουργός Παιδείας εξέφρασε την ουσιαστική επιβράβευσή της προς την εταιρική πρωτοβουλία της Σιούτης ΑΕ στον πρόεδρο της κ. Νίκο Σιούτη και την κα Άννα Σιούτη-Παπακυρίλλου και τόνισε την σπουδαία προσφορά των τοπικών επιχειρήσεων και την απτή απόδειξη της κοινωνικής αλληλεγγύης από τον ιδιωτικό τομέα στον κτηνοτροφικό κλάδο και την ανασυγκρότησή του μετά τις τεράστιες απώλειες σε ζωικό κεφάλαιο και τις καταστροφές στις υποδομές των κτηνοτροφικών μονάδων.
Προηγούμενο άρθροΕυχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Παλαιών – Παλαιού Λιμεναρχείου προς τον Ιατρικό Σύλλογο Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΧαρίτσης: Η κυβέρνηση ομολογεί επίσημα ότι αφαίρεσε αντιπλημμυρικά έργα από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας