Έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο ηθοποιός Κέλσι Γκράμερ έπαιξε για πρώτη φορά τον Frasier Crane, και όπως δηλώνει βαθιά συγκινημένος ο ίδιος, η επιστροφή στον εμβληματικό ρόλο ήταν μια εμπειρία που του άρεσε.

Ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός Κέλσι Γκράμερ, ο οποίος θα επαναλάβει τον αγαπημένο ψυχίατρο για την επερχόμενη σειρά της Paramount, που θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Οκτωβρίου, συνηθίζει να μιλά στο κοινό του στούντιο πριν μαγνητοσκοπήσει κάθε επεισόδιο για τον χαρακτήρα του και τι σημαίνει η αναβίωση της σειράς γι’ αυτόν.

Σε ένα αποκλειστικό απόσπασμα που δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό People, ο Γκράμερ εμφανίζεται μπροστά στο κοινό, το οποίο τον χαιρετίζει με επευφημίες και χειροκροτήματα. Χαμογελάει κρατώντας ένα μικρόφωνο και ευχαριστεί όλους για τη θερμή υποδοχή, ενώ έβαλε και τα κλάματα από τη συγκίνηση.

«Χαίρομαι που είστε εδώ. Δεν μπορώ να σας πω πόσο ευγνώμων είμαι που είστε εδώ και πόσο ευγνώμονες είμαστε που έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε ξανά για εσάς», λέει ο Γκράμερ. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με αυτό που κάνουμε, αυτή τη νέα ομάδα ανθρώπων που μπορείς να ερωτευτείς και να γνωρίσεις. Δουλέψαμε τόσο σκληρά σε αυτό και έχει περάσει αρκετός καιρός, και νομίζω ότι δημιουργήσαμε κάτι πολύ όμορφο».

Η αναβίωση του Frasier από το Paramount+ έρχεται σχεδόν 30 χρόνια μετά το ντεμπούτο της αρχικής κωμικής σειράς του 1993, η οποία ήταν spinoff της δημοφιλούς κωμικής σειράς Cheers.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθρο«Γιατί είπα θέλουμε δύο αγόρια»: Ο Κασσελάκης μετά το σάλο εξηγεί
Επόμενο άρθροΝόμπελ Ειρήνης: «Είμαι πολύ περήφανος για τη μητέρα μου», δηλώνει ο γιος της Ιρανής Ναργκίς Μοχαμαντί