Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ είναι η μεταγραφή με τη μεγαλύτερη «επίδραση» ως τώρα σ’ όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πραγματοποιώντας μία εντυπωσιακή εκκίνηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης στη LaLiga και το Champions League.

Ο διεθνής Άγγλος επιθετικός, με 10 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια με τη φανέλα της «βασίλισσας» μίλησε στο περιθώριο της παρουσίας του στην Εθνική Αγγλίας, τονίζοντας πως θα ήθελε να μείνει στη Ρεάλ για 10 με 15 χρόνια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πηγαίνω καλύτερα κάθε φορά που παίζω. Ήταν πραγματικά μία καλή βραδιά για εμάς αυτό το ματς με την Ιταλία, γιατί όλοι θυμόμαστε τι συνέβη σε αυτό το γήπεδο πριν μερικά χρόνια όταν τους αντιμετωπίσαμε (σ.σ. η Ιταλία κατέκτησε το Euro 2020 στα πέναλτι).

Πάντα έχεις ως στόχο την εξέλιξη» τόνισε ο 22χρονος επιθετικός και πρόσθεσε: «Οδεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και ήταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και οι προπονητές μου στον σύλλογό μου και στην εθνική ομάδα της χώρας μου, μου δίνουν την ελευθερία για να παίζω όπως βλέπω εγώ το ματς.

Τους τελευταίους μήνες έχω δουλέψει πολύ το πώς να βρίσκομαι στην αντίπαλη περιοχή και να φτάνω σε μεγάλα νούμερα στο σκοράρισμα. Παίρνοντας μία μεγάλη μεταγραφή οφείλω να προσφέρω είτε με γκολ, είτε με ασίστ, είτε με μία εμφάνιση που δίνει νίκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ρεάλ είναι η ομάδα στην οποία θέλω να είμαι τα επόμενα 10 με 15 χρόνια της ζωής μου. Λατρεύω να βρίσκομαι εκεί. Όταν είσαι δίπλα σε παίκτες όπως οι Μόντριτς και Κρόος, πηγαίνεις στο επόμενο επίπεδο, αγωνιστικά, πνευματικά και τακτικά».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗ επιδημία κοριών της Ευρώπης «έφτασε» στην Ελλάδα – Τι φοβίζει τους ειδικούς
Επόμενο άρθροΔάνεια: Καλύτερες ρυθμίσεις με μεγαλύτερα κουρέματα μέσω του νέου εξωδικαστικού