Την αναβολή της αναμέτρησης ανάμεσα στη Βιγιαρεάλ και τη Μακάμπι Χάιφα, που επρόκειτο να διεξαχθεί στις 26 Οκτωβρίου για τον 6ο όμιλο του Europa League, στον οποίο συμμετέχει και ο Παναθηναϊκός με τη Ρεν, αποφάσισε σήμερα (19/10) η εκτελεστική επιτροπή της UEFA, προγραμματίζοντάς την για την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου.

Επίσης αναβλήθηκε και ο αγώνας της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Ζόρια -προγραμματισμένος για τις 26/10- και θα διεξαχθεί στις 25 Νοεμβρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης ασφαλείας σε ολόκληρη την επικράτεια του Ισραήλ, η εκτελεστική Επιτροπή της UEFA αποφάσισε ότι δεν θα διεξαχθούν αγώνες της UEFA στο Ισραήλ μέχρι νεωτέρας» ανακοίνωσε σχετικά η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Ζητήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Ισραήλ και τις Μακάμπι Χάιφα και Μακάμπι Τελ Αβίβ να προτείνουν εναλλακτικές εγκαταστάσεις/γήπεδα (τα οποία πρέπει να συμμορφώνονται με όλους τους ισχύοντες κανονισμούς της UEFA) εκτός της επικράτειας του Ισραήλ, ώστε οι εντός έδρας αγώνες τους να διεξάγονται εκεί για όσο διάστημα η απόφαση αυτή παραμένει σε ισχύ.

Επιπλέον, λόγω της τρέχουσας κατάστασης, η ομάδα Νέων της Μακάμπι Χάιφα απέσυρε τη συμμετοχή της από το Youth League. Έτσι, η UEFA επιβεβαίωσε ότι η ομάδα Νέων της Σπάρτα Πράγας προκρίνεται στον 2ο γύρο του «μονοπατιού» των εγχώριων πρωταθλητών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤάνια Τρύπη: Έχω βρεθεί σε τραγική φάση, ξαφνικά να μην έχεις καμία δουλειά
Επόμενο άρθροΑθωώθηκαν τα μέλη της επιτροπής κατά της καύσης σκουπιδιών για την διαμαρτυρία στην ΑΓΕΤ