Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη (3/11, 21:30, Novasports Prime) για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» μετρούν δύο νίκες και τρεις ήττες, ενώ στον αντίποδα οι «μπλαουγκράνα» έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν με ρεκόρ 4-1.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα αγωνιστεί με απουσίες, αλλά με την ψυχολογία στα… ύψη μετά τη νίκη (66-54) στο ΣΕΦ, στο «αιώνιο» ντέρμπι της Basket League. Νοκ άουτ είναι οι Κώστας Σλούκας και Λούκα Βιλντόσα. Ο διεθνής γκαρντ ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα, ενώ ο Αργεντινός δεν έχει ξεπεράσει την τενοντίτιδα στον αχίλλειο, που τον άφησε εκτός και από το ντέρμπι πρωταθλήματος. Παράλληλα, δεν υπολογίζεται και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όπως επίσης και ο νεοαποκτηθείς, Κέντρικ Ναν, αφού δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από δύο σερί μέτριες εμφανίσεις που συνοδεύτηκαν με ήττες. Οι «μπλαουγκράνα» έχασαν στο clasico 65-64 από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ ηττήθηκαν για το πρωτάθλημα στην έδρα της Βαλένθια, με 71-68.

Αμφίβολος είναι ο Νικολάς Λαπροβίτολα, που ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας
Επόμενο άρθροΕπιχειρηματικότητα 2023: Εφαλτήριο για τις ελληνικές επιχειρήσεις ο ψηφιακός μετασχηματισμός