Μεγάλη ανταπόκριση είχε η πρωτοβουλία του νέου πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Γεράσιμου Σιάσου να πραγματοποιηθεί μια τελετή υποδοχής των νέων φοιτητών και φοιτητριών του ιδρύματος.

Έτσι, οι χώροι του ιστορικού κεντρικού κτηρίου του ΕΚΠΑ στα Προπύλαια, άνοιξαν για τους πρωτοετείς φοιτητές και τις πρωτοετείς φοιτήτριες προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια ξεχωριστή γιορτή.

Τους νέους φοιτητές και τις νέες φοιτήτριες υποδέχθηκε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, καθηγητής Γεράσιμος Σιάσος.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε βίντεο με την επιμέλεια του Τμήματος Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ, ενώ ακολούθησε η βράβευση των πρωτοετών φοιτητών και φοιτητριών που πρώτευσαν στις πανελλαδικές εξετάσεις του έτους 2023.

Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Γεράσιμος Σιάσος καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες, ενώ βράβευσε και τους αριστούχους των πανελλαδικών εξετάσεων

Στην εκδήλωση έδωσε το παρόν και η υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Μουσική διασκέδαση με την υπογραφή του… ΕΚΠΑ

Στο τέλος της πρωτότυπης αυτής εκδήλωσης, οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να διασκεδάσουν με μουσικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή του συνόλου Music Odyssey του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ υπό τη διεύθυνση του Γιάννη Μαλαφή, μέλος ΕΔΙΠ του Τμήματος και τη φιλική συμμετοχή του Γιάννη Νικολάου από τους «Λαθρεπιβάτες».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΡωσία: Παρακάμπτει τις δυτικές κυρώσεις στο πετρέλαιο
Επόμενο άρθροΤα εισιτήρια για το Ελλάδα-Γαλλία