«Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας εντελώς». Ο Χρήστος Σαντικάι δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι είναι… χαζομπαμπάς και πως ο γιος που έχει αποκτήσει από τη σχέση του με τη Λάουρα Νάργες, του έχει πάρει τα μυαλά! 

Η πατρότητα τον έχει αλλάξει, λέει στο «Mega Καλημέρα».ο Χρήστος Σταντικάι, που χαρακτηρίζει τη Λάουρα Νάργες «Γερμανίδα μάνα». Ο γνωστός τραγουδιστής μιλά ακόμη για το ρατσισμό που βίωσε αλλά και για την ενόχληση όταν ως έφηβος τον είχαν συνδέσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους. 

«Αλλάζω τις πάνες του παιδιού μου. Δηλώνω μουσικός χαζομπαμπάς. Ο γιος μου μπορεί να πει έμενα “μαμά” και τη Λάουρα “μπαμπά”. Η Λάουρα του μιλάει μόνο γερμανικά κι εγώ ελληνικά. Είμαι ερωτευμένος με τον γιο μου. Δεν μπορώ να σας πω αν θα παντρευτώ γιατί μπορεί να προδοθώ», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι.

Και συνέχισε: «Η Λάουρα είναι Γερμανίδα μάνα. Δεν υπάρχει υγιές ζευγάρι που να μην έχει περάσει κρίσεις στη σχέση του. Θέλω η Λάουρα να είναι όπως θέλει η ίδια, θα είμαι πάντα δίπλα της. Θα ήθελα μία κόρη. Αν είμαι τώρα χαζομπαμπάς με τον γιο μου, αν έρθει η κόρη θα είμαι βλάκας, εντελώς».

Όσο για το ποια ήταν η πιο συγκινητική στιγμή στην καριέρα του, αποκάλυψε: «Συγκινητική στιγμή της καριέρας μου ήταν όταν μου έδωσε ο αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος μία επιστολή και ένιωσα τον Θεό πιο κοντά μου. Όταν ήμουν έφηβος με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους που τραγουδούσα».

 

Για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί λόγω της καταγωγής του, σχολίασε: «Να κάτσω να σκεφτώ γιατί είμαι Αλβανός, είναι λίγο αστείο».

To άρθρο Χρήστος Σαντικάι: «Με ενοχλούσε που με είχαν ταυτίσει με τους εκκλησιαστικούς ύμνους» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Συνελήφθη 32χρονος για παρεμπόριο
Επόμενο άρθροΚαρδιά: Tο συναίσθημα που την προστατεύει για… χρόνια