Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το δελτίο πρόγνωσης λαιρού της Ε.Μ.Υ. αύριο Σάββατο στη Θεσσαλία προβλέπεται καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Από μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά στη δυτική Θεσσαλία, ενώ το βράδυ θα εξασθενήσουν. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το βράδυ στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι -νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από αργά το απόγευμα και από τα βόρεια θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεως 4 με 6 και στα ανατολικά 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Από το βράδυ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση.
Κατόπιν τούτου συστήνεται στους ιδιοκτήτες και κυβερνήτες μικρών σκαφών να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλούς πρόσδεσης.
Οι χειμερινοί κολυμβητές συστήνεται όπως αποφύγουν τη λήψη θαλασσίου λουτρού.
Ναυταθλητικοί και αλιευτικοί σύλλογοι, παρακαλούνται για την ενημέρωση των μελών τους και την αποφυγή δραστηριοποίησής κατά το χρόνο ισχύος του δελτίου.
Ενώσεις ρυμουλκών πλοίων και εθελοντικές οργανώσεις στις οποίες κοινοποιείται το παρόν, ενημερώνονται για την ετοιμότητά τους προς παροχή συνδρομής σε περίπτωση περιστατικού στη θάλασσα.
Ναυτικοί πράκτορες παρακαλούνται για την ενημέρωση των πλοιάρχων των πλοίων που πρακτορεύουν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου (τηλ.: 24213-53800 & 108).

Προηγούμενο άρθροΣεπόλια: Στις 8 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η δίκη για την υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης
Επόμενο άρθροΗ 17χρονη εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου δηλώνει ότι την ενδιαφέρει η πολιτική