«Όποιος ξεχνάει το παρελθόν του δεν έχει μέλλον», αναφέρει η γνωστή ρήση και η ΠΑΕ Κηφισιά παρότι νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία, δείχνει ότι όχι μόνο δεν ξεχνάει αλλά τιμάει το παρελθόν της.

Έτσι στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, η νεοφώτιστη ΠΑΕ,  βράβευσε τρεις παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που έχουν γράψει ξεχωριστή  ιστορία με την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Κηφισιάς αναφέρει:

«Στη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, η ΠΑΕ Κηφισιά τίμησε τη ζωντανή ιστορία της, τους ποδοσφαιριστές που προσέφεραν πολλά, που μάτωσαν για τη φανέλα. Σήμερα, είχαμε τη χαρά και την τιμή λοιπόν να βραβεύσουμε τρεις παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία με τα χρώματα της ομάδας μας. Τον Δημήτρη Μπουγά, τον Θανάση Τεγούση και τον Έσλερ Μανάρι. Τις βραβεύσεις έκανε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Γαντζούλας.

Ο Δημήτρης Μπουγάς μετακόμισε από τον Ελπιδοφόρο το καλοκαίρι του 1987, αγωνιζόμενος στον ΑΟΚ μέχρι το 1992. Με τη φανέλα της Κηφισιάς πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην Α’ Αθηνών το 1989 και το Κύπελλο ΕΠΣΑ το 1991.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Θανάσης Τεγούσης ήρθε στην Κηφισιά το καλοκαίρι του 2012 και την υπηρέτησε ανελλιπώς για οκτώ χρόνια, μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Με περισσότερες από 120 συμμετοχές σε αυτό το διάστημα, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την ομάδα μας, στα πρώτα χρόνια της αναγέννησής της, πανηγυρίζοντας με την Κηφισιά την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ το 2013 και το 2018. Μέχρι σήμερα είναι μάλιστα ο 1ος σε συμμετοχές με τη φανέλα της Κηφισιάς στις εθνικές κατηγορίες!

Ο Έσλερ Μανάρι είναι γέννημα – θρέμμα της ομάδας μας, αφού ξεκίνησε από την Ακαδημία της Κηφισιάς, ενώ στην πορεία εξελίχθηκε σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της, για εννέα χρόνια. Με την Κηφισιά έπαιξε σε περισσότερα από 120 παιχνίδια και πανηγύρισε πολλές και μεγάλες επιτυχίες, με κορυφαίες όλων την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ το 2013 και το 2018, όπως επίσης την άνοδο στη Super League 2».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚαιρός σήμερα: Τσουχτερό κρύο τη Δευτέρα
Επόμενο άρθροΝαυάγιο στη Λέσβο: Η δραματική διάσωση του Αιγύπτιου μηχανικού η μαρτυρία για το πλοίο