Ισόπαλο 2-2 έληξε το επεισοδιακό ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το απόγευμα της Κυριακής, ανάμεσα στο Βόλο και στον Ολυμπιακό Π., για τη 13η αγωνιστική της σούπερ λιγκ που είναι η τελευταία του πρώτου γύρου.

Στο παιχνίδι έγιναν σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομίας, με  συνέπεια να υπάρξει διακοπή για 50 περίπου λεπτά.

Αλλα στοιχεία αποτελούν, μία αποβολή για κάθε ομάδα, τρία πέναλτι, ένα αυτογκόλ και δύο γκολ του Ολυμπιακού μετά το 2-2 που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ μέσω VAR.

Στο 20ο λεπτό ο Μωραΐτης άνοιξε το σκορ μετά από απόκρουση του Πασχαλάκη στην εκτέλεση πέναλτι του παίκτη του Βόλου, με τους ερυθρόλευκους να έχουν μείνει με δέκα εξαιτίας αποβολής του Ρέτσου.

Ο Ελ Κααμπί στο 44′ ισοφάρισε με πέναλτι, με τους Βολιώτες αργότερα να μένουν επίσης με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μύγα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 51′ ο Γκαρσία πάλι με πέναλτι, έδωσε προβάδισμα στο Βόλο και στο 54′ ο Καλογερόπουλος με αυτογκόλ έκανε το 2-2.

Στο 65′ ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με τον Μασούρα, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσά’ι’ντ μέσω VAR.

Στο 89′ ο Ολυμπιακός πέτυχε γκολ με τον Ελ Κααμπί, το οποίο ακυρώθηκε ως οφσά’ι’ντ του Ελ Αραμπί.

Στη συνέχεια υπήρξαν επεισόδια που προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα για 50 λεπτά. Όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο γήπεδο, παίχτηκαν κάποια δευτερόλεπτα με…..πασούλες και το ματς ολοκληρώθηκε ισόπαλο 2-2.

Μετά τα επεισόδια μέσα στο γήπεδο, συγκρούσεις μεταξύ οπαδών και αστυνομίας εκτυλίχθηκαν και έξω από το Πανθεσσαλικό.

Από τη ρίψη δακρυγόνων της αστυνομίας δημιουργήθηκαν αναπνευστικά και οπτικά προβλήματα σε ποδοσφαιριστές και φιλάθλους.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος μίλησε για λίγους ”αλήτες” που δυσφημίζουν το ποδόσφαιρο.

Ο Βόλος βρίσκεται στην 11η θέση με 11 βαθμούς, ακολουθούμενος από τον Παναιτωλικό με 9 και τον ΠΑΣ Γιάννινα με την Κηφισιά που έχουν από 8 στην τελευταία θέση.

Οι συνθέσεις:

ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ (Ανχελ Λόπεθ): Κόστιτς, Μύγας, Καλογερόπουλος, Σιέλης, Λούνα (32’ Κίτσος), Γκλάβτσιτς, Τρουιγέ, Αλχο, Κόμπα (76’ Κορνέτ), Μωραϊτης (59’ Ασλανίδης), Γκαρσία.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Καμαρά (72’ Ζοάο Καρβάλιο), Φορτούνης, Ιμπόρα, Ελ Κααμπί, Μασούρας (83’ Ελ Αραμπί), Μπιελ (23’ Εσε), Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος.

Βόλος - Ολυμπιακός 2-2: Ισοπαλία σε ματς με τρία πέναλτι, δύο αποβολές, δύο ακυρωθέντα γκολ και διακοπή μιας ώρας λόγω επεισοδίων

Νίκος  Βητσόπουλος

Προηγούμενο άρθροΔώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: Υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας και γι’ αυτό μίλησα στη δίκη
Επόμενο άρθροΣεπόλια: «Η κόρη μου εξακολουθεί να κακοποιείται», εξομολογείται η μητέρα της 12χρονης